2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روزه بزرگ شدی

فک کنم اره کلا دیروز حال بدی داشتم امروز کلا دیگ خنثی شدم حس ندارم دیگ به هیچی 😐اینا عادیه ؟خودمو درک نمیکنم منی که برا همه چی مهم بود الان هیچی برام مهم نیس

حتما یه مدته طولانی واسه یه سری چیزا خیلی جنگیدی و الان روحت خسته‌ست و یه طورایی از لحاظه روحی و روانی دیگه نمیکشی و بیخیال شدی به نظرم اجازه بده یه مدت به همین روال بگذره این حسی که الان داری هم برای خودت لازمه هم برای شرایطه سازنده و آدم‌های مربوط به این حس نیازه....

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
حتما یه مدته طولانی واسه یه سری چیزا خیلی جنگیدی و الان روحت خسته‌ست و یه طورایی از لحاظه روحی و روا ...

اره خیلی برا یه چیزی تلاش کردم اما دیروز نشد که بشه منم کلا بی حس شدم دیگ نسبت به همه چی 😑حتما همین کارو انجام میدم 

فک کنم اره کلا دیروز حال بدی داشتم امروز کلا دیگ خنثی شدم حس ندارم دیگ به هیچی 😐اینا عادیه ؟خودمو د ...

بله عادیه ، تازه دیروز فهمیدی که دنیا نه ادم هاش نه حرفاشون و نه هیچ اتفاقی ارزش حرص خوردن نداره