2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا تک به تک شونو قشنگ درک کردم دیروز کامل

پس بابتش خداروشکر کن ....هدف خدا از اون همه سختی که سرراهت گذاشت فقط درک همین مطلب بود ....از این به بعد میتونی روزهای خیلی خوبی پیش رو داشته باشی

پس بابتش خداروشکر کن ....هدف خدا از اون همه سختی که سرراهت گذاشت فقط درک همین مطلب بود ....از این به ...

دقیقا ولی من یه مدت واقعا روزای سختی داشتم تک به تک ادمای اطرافم خودشونو نشون دادن چه خانواده چه رفیق هرکی که فک میکنی تهش فهمیدم من پنچ سال دیگ برم تو عمق یه کاری همه پشتمو خالی میکنن خودم میمونم 

دقیقا ولی من یه مدت واقعا روزای سختی داشتم تک به تک ادمای اطرافم خودشونو نشون دادن چه خانواده چه رفی ...

خب دیگه لازمه به دست اوردن چنین تجربه بزرگی سختی کشیدن به مقدار زیاد بوده ....خداروشکر که تهش خیر بود 

اره خیلی برا یه چیزی تلاش کردم اما دیروز نشد که بشه منم کلا بی حس شدم دیگ نسبت به همه چی 😑حتما همین ...

به قوله اون که میگه شد شد نشد بیا برات چایی بریزم ...

بدون هر شکستی میتونه آغازه پیروزی‌های بزرگی باشه به شرطِ اینکه ازش درس بگیری...

حالا برو چایی بریز واسه خودت بخور از نفس کشیدنت لذت ببر از بدنه سالم و سره حالت لذت ببر شکره خدا کن که امروز چشم‌هاتو باز کردیو دوباره فرصته زندگی کردن رو داری...به خونه و آدمای توی خونه نگاه کن و از داشتنشون با تمامه اخلاقای خوب و بدشون شکره خدا کن که نعمته بزرگی هستن و خدا اینا رو به همه نه به طوره یکسان میده و نه کامل میده...گفتم که بدونی اگر اون کار نشد دنیا به آخر نرسیده شاید قراره دری دیگه به سمتت باز بشه و مسیره جدیدی رو توی زندگیت در پیش بگیری و توی این مدت از این حالته خنثی برای به آرامش رسیدنت استفاده کن تا انرژیتو تجدید کنی و با قدرته تمام پیش بری و انشالله موفق بشی.

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..