2777
2789

دیشب خواب دیدم همه دندونام شل شدن به هر کدوم دست میزدم میفتادن ، انقد ریختن که دیگه هیچ دندونی توی دهنم نموند 

بنظرتون تعبیرش چی میتونه باشه؟ خیلی ترسیده بودم توو خواب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دندون ینی فرزند

صدبار گفتم خواب دیدین تعریف نکنین 

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

از دیدگاه تعبیر خواب سنتی (مانند ابن‌سیرین و امام جعفر صادق علیه‌السلام):

1. از دست دادن عزیزان: افتادن دندان‌ها به‌ویژه دندان‌های جلو، در تعبیر خواب سنتی گاهی به نشانه‌ی از دست دادن یکی از خویشاوندان یا نزدیکان تعبیر شده.

2. ترس از پیری یا مرگ: گاهی نماد گذر زمان، پیری یا نزدیک شدن به مرگ خود یا اطرافیان است.

3. مشکلات مالی یا جسمی: برخی معبران معتقدند افتادن همه دندان‌ها می‌تواند نشان‌دهنده‌ی ضعف جسمی، بیماری یا فقر باشد.

4. بدهی یا مسئولیت‌های سنگین: در برخی منابع آمده که دندان‌ها نماینده‌ی قدرت، توانایی یا وابستگان فرد هستند و ریختن آن‌ها نشان‌دهنده‌ی از بین رفتن این قدرت یا مسئولیت سنگینی است که فرد نمی‌تواند از عهده‌اش برآید.

از دیدگاه روان‌شناسی (مانند یونگ و فروید):

1. احساس بی‌قدرتی یا از دست دادن کنترل: این خواب معمولاً وقتی دیده می‌شود که فرد در بیداری دچار اضطراب، نگرانی، یا احساس ناتوانی در کنترل شرایط زندگی‌اش باشد.

2. نگرانی درباره ظاهر یا پذیرش اجتماعی: دندان در ظاهر فرد نقش دارد و ممکن است این خواب نشانه‌ی نگرانی از قضاوت دیگران یا کاهش اعتماد به‌نفس باشد.

3. تحول یا تغییر بزرگ: از دید برخی روان‌شناسان، خواب افتادن دندان می‌تواند نشانگر ورود به مرحله‌ای جدید در زندگی (مثل بلوغ، ازدواج، یا تغییرات شغلی) باشد که با اضطراب همراه است.

با توجه به حالت خواب شما (ترس شدید، از دست رفتن همه دندان‌ها):

احتمالاً شما در زندگی‌تان با یک ترس عمیق از از دست دادن چیزی یا کسی مهم روبرو هستید یا در مرحله‌ای از تغییرات هستید که احساس امنیتتان را تهدید می‌کند

اگه من نبودم زندگیت خیلی بی‌مزه بود ، قبول کن 🤓