2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چطوریه

خیلی میگن حاجت میده

خواندنش سخته قبلا برای بعضی از حاجتام خواندم 

اما چیزی که میخوام بهت بگم اینه که من نذر کرده بودم اگر یه حاجتی رو بگیرم برای حاجت پنج نفر رایگان بخونم

که خداروشکر حاجت گرفتم

و الان قسمت تو شده

اگر دوست داری برات بخونم به نیت حاجتت؟

فقط خودت باید یه سری چیزا رو رعایت کنی

از چهارشنبه شروع میکنم تا روز عاشورا تموم میشه 

روز سی ام به بعد چله علایم حاجت روایی رو میبینی ان شالله

خیلی میگن حاجت میدهخواندنش سخته قبلا برای بعضی از حاجتام خواندم اما چیزی که میخوام بهت بگم اینه که م ...

استاتر تو رو خدا دعا برا منم بخون 😭😭😭برا این نیتم لطفا بخون لطفا و خواهشا دعا کنید خدا آبروی من و عزیزانم رو حفظ کنه و انشالله هیچ وقت شر و درد سر و بی آبرویی برا من و عزیزانم درست نشه و مهربون لطفا و تورو خدا به اسم کاربریم دعا کن انشالله همین روزا برم ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم خیلی خوشگل و بی عیب و نقص شم و انشالله دو تا فکم رو هم قرار بگیره و تا کمتر ۶ ماه دیگه برا جراحی فک آماده شم و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و اصلا اذیت نشم و خیلی خوشگل شم و مشکل تنفسی و بلع غذام و جویدن غذام خوب شه کامل با جراحی فک و انشالله شبها با دهن باز نخوابم انشالله🙏🥹و پول ارتوسرجری و جراحیم کامل خدا واسم برسونه و محتاج هیشکی نشم انشالله 😭 🙏😭 تو رو خدا دعا کن حتما امسال ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی از نتیجه از همه لحاظ راضی باشم.🥹🙏😭..

خیلی میگن حاجت میدهخواندنش سخته قبلا برای بعضی از حاجتام خواندم اما چیزی که میخوام بهت بگم اینه که م ...

برا این نیت هم لطفا دعا کن تو رو خدا دعا کن خدا آبرو و حیثیت من و عزیزانم رو حفظ کنه و انشالله هیچ وقت پای من و عزیزانم به دادگاه و هیچ گونه پلیسی و کلانتری و اعتیاد و پلیس فتا و جاهای بد کشیده نشه و انشالله هیچ وقت من و عزیزانم معتاد و خلافکار و فاسد نشیم و انشالله هیچ وقت هیشکی از من و عزیزانم شکایت نکنه و هیشکی برا من و عزیزانم شر و بی آبرویی و زحمت و دردسر درست نکنه😭🙏😔😭🥹🙏.

برا این حاجتمم بخون لطفا تو رو خدا دعا کن شوهرای خاله هام و پدرم و شوهر دختر خاله هام و شوهر آینده من و شوهر آینده خواهرم انشالله هیچ وقت شوهرامون زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و شوهرامون برامون خسیس و بددل نباشن و کتکمون نزنن و تهمت بهمون نزنن و آبرومونو نبرن و خیلی شوهرامون نسبت بهمون متعهد و وفا دار و مهربون و دلسوز و راستگو و خوش اخلاق باشن😭🙏😭🙏