2777
2789
عنوان

باید کادو عروسی بدم

128 بازدید | 14 پست

ولی پولم کمه لباس و ایناام هنوز نگرفتم 

نمیدونم چیکارکنم ازاونور تحت فشار خانواده ام اصلا درکم نمیکنن که دستم خالیه

طلا قسطیش اسنپ برام فعال نمیشه مال باسلام قسطیش سودش بیش تراز دوبرابره

ازکی وام 5تومن اعتبار دارم اونم میرم توش فعال کنم نمیشه شانس ندارم

نمیدونم چرا درکم نمیکنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرض بگیر اگه میتونی

ببخشید یه سوال بپرسم

شما فک کن همسرت تو مغازه شریکی نداشته بعد برادرش بدون هیچ پولی شریکش شده و همون قدر حقوق برداره از مغازه مثل برادرش و اون راضی نبوده این شریکش باشه ولی مادر پدرش تحت فشار قراردادنش

بعد چند سال کارکردن باهم امسال پولا کمه تو مغازه از انورم ماشین مدل بالا خریده برادرش مثلا شما فک کن 400میلیون تو مغازه کمه و شک به برادرش داری

از اون پول مغازه برمیداشتی کادو بدی؟

ینی در اصل میتونم بگم برادرش پولامونو دزدیده

ببخشید یه سوال بپرسمشما فک کن همسرت تو مغازه شریکی نداشته بعد برادرش بدون هیچ پولی شریکش شده و همون ...

اره دیگه مگه به جز این دو نفر کسی هست که تو اون مغازه کار کنه

یا اینکه اون چه جوری تونسه چنین ماشینی بخره وقتی از یجا درامد دارن

اره دیگه مگه به جز این دو نفر کسی هست که تو اون مغازه کار کنهیا اینکه اون چه جوری تونسه چنین ماشینی ...

خیلی حلال حرام برام مهمه از اونور مطمینیم اون برداشته.ازاونور تنم میلرزه که اگه یه درصد یک اشتباه دیگه ای شده 

خیلی حلال حرام برام مهمه از اونور مطمینیم اون برداشته.ازاونور تنم میلرزه که اگه یه درصد یک اشتباه دی ...

عزیزم هیچ وقت حس شیشمتو دست کم نگیر

بعدش اصلا اون برداشته باشه چه جوری میخوای ثابت کنی