2777
2789
عنوان

تو جلسه آشنایی خانواده ها

194 بازدید | 25 پست

میشه لطفا جواب بدین و سریع از تاپیک نگذرین🥲❤️

تو جلسه آشنایی خانواده ها باهم، شیرینی که خانواده ی پسر میارن رو هم باید بیاریم واسه پذیرایی؟ یا دلبخواهی یا زشته آوردنش؟

با خواستگارم دوست بودیم و حالا قراره خانواده اش برای اولین بار بیاد خونمون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خودتون باید شیرینی داشته باشید برای پذیرایی، شیرینی اونا رو بیارید یعتی جوابتون با کله بله هست با ...

واقعااااا؟

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

من شنیدم شیرینی که مهمان میاره حالا به هر مناسبتی باید برا خودشم اورده باشه چون وقتی میخره انتخاب خودش بوده یعنی اونا مورد علاقه هاشن هم دوست داره ببینه طعمش چطور بوده تازه اس یا نه

شیرینیای خودتون و اونارو باهم بیارید 

من شنیدم شیرینی که مهمان میاره حالا به هر مناسبتی باید برا خودشم اورده باشه چون وقتی میخره انتخاب خو ...

ماهم تو همه مهمونی هامون اینکارو میکنیم این دفعه زشت نیست واسه خواستگار رو بیاریم؟

آخه جلسه آشناییهباید شیرینی هم پذیرایی کنیم؟

به هر حال مهمون دفعه اول حساب میشه پذیرایی خوب باید کرد ولی ن جوری ک بگن هولن و میخوان بچسبونن! در حد میوه چای و شیرینی معقول خوبه بیشتر ن

بستگی به خودتون داره ما میاریم.البته خودتونم شیرینی داشته باشین نه صرفا برای اونا رو بیارید

خب شما حتی اگه جوابتون منفی بود بازم میوردین؟

البته ماهمو دوست داریم و جوابم مثبته😂