2777
2789
عنوان

ابله مرغان

73 بازدید | 14 پست

یکی از اشناها دخترش ۱۸ روز بود ک ابله گرفته بود و دونه هاش داشت خشک میشد. دونه هاش خشک شده بود یسریش ولی هنو نیفتاده بود. جایی دعوت بودیم اول گفتن نمیان بعد ک رفتیم اونجا ب صاحب خونع زنگ زدن بیایم یا نه مارو گذاشتن تو عمل انجام شده گفتیم بگو بیان. اگر میومدن من نمیرفتم با دخترم ققط همسرم میرفت. الان دو روز گذشته و دختر من بی دلیل تب کرده چیکلر کنم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اگه خشک شده باشه مشکلی نیس حتی اگ نیوفتاده باشه دیگ منتقل نمیشه

چرا نگرانی حتی اگ بگیره طوری نیس هرچقدر کوچیک تر باشه بهتر و کمتره من تو ۱۷ سالگی گرفتم پدرم درومد 

الانم استرس نداشته باش تا وقتی دونه ها که داخلش آب داره روی بدنش نزنه مشکلی نیس اما اگه زد ببرش پیش متخصص کودکان یا بیماری های عفونی زود خوب میشه بابا فقط مواظب باش نکنه

دخترت چند سالشه؟

منم امسال پسرم از مدرسه گرفت پشتش دختر دوسالمم گرفت یکدفعه راحت شدم 

به خودت استرس وارد نکن 

فقط یادت بمونه اگه گرفت حتما سریع ببریش دکتر بگی بهت متناسب با سنش بهت شربت یا قرص اسیکلوویر بده 

اسیکلوویر باعث میشه دونه کمتری دربیاره و سریع خشک بشن 

دختر و پسر من صورتشون اصلا دونه نزد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
اره منم از داداشم گرفتم اگه دیدین از بدنش جوش در میاد حتما ببرین دکتر

باشه عزیزم میرم. بخدا دعا میکنم ابله باشه چیز دیگه نباشه.بی دلیل تب برای بچه مادر از نگرانی نصف عمر میشه