2777
2789

سلام

از وقتی میرم دانشگاه حس میکنم گوشیم خیلی مدلش پایینه

حالا همسرم میگه برات آیفون ۱۶ میگیرم،من میگم همون ۱۳ هم خوبه، اما بازم دو دل هستم که این همه پول بابت گوشی بدن یا نه؟؟؟؟

کسی داره آیفون ۱۳ راضیه؟؟؟

فقط تورو خدا نیاید بگید پولشو بگیر برو طلا دست دوم بخر برای خودت.....

خب اگر شوهرت واقعا داره همون ۱۶ رو بگیر ...‌ اگر در این حد نداره ۱۳ پرومکس بگیر 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی قبلیت آیفون بوده؟خب دختر خوب اگر میخری آخرین مدلو بخرمن مدتهاست میخوام بخرم پول اضافه ندارم چیز ...

نه سامسونگ داشتم همیشه

آخه من واقعا جرات ندارم گوشی ۱۵ میلیونی بگیرم دستم

سلام 

برنامه ی میلی که در بازار وجود داره به ازای هر نفری که دعوت میکنید بهتون ۱۰ میلی گرم طلا میده که معادل ۶۵هزار تومان هست میده و همون لحظه میتونید برداشت بزنید

این طرح هم صرفا جهت تبلیغ است.

که تعداد کاربر های برنامه ی میلی بره بالا

لطفا با کد دعوت من که وارد بشین که به من ۱۰ میلی گرم طلا بده

بعدش میتونید کد دعوت خودتون رو برای آشنا هاتون بفرست تا با کد دعوت شما وارد بشن

خیلی برنامه ی خوبی هست به ازای هر ۱۰ نفر ۶۵۰ هزار تومان میده

کد دعوت من : milli-btj2w

من خودم ايفون دارم. خيلي سال هست. كاملا ازش راضي ام. كلا بنظرم اسون تره كار باهاش. بازم ميل خودت.

مشکلی با نصب برنامه ها روش ندارید؟

آخه یه سری ها میگن مثلا اسنپ روش نصب نمیشه 

نه سامسونگ داشتم همیشهآخه من واقعا جرات ندارم گوشی ۱۵ میلیونی بگیرم دستم

حهم داری روزگار بدی شده

بنظرم صرفا بخاطر اینکه بقیه بهتر دارن دلت نشکنه

من خودم آ صفر ۴ سامسونگ دارم بیخیال بابا کی ب کیه

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

بنظر من بخاطر کلاس و مدل و این و اون موبایلت رو عوض نکن

تا الان سامسونگ داشتی، ایفون مکافات های خاص خودشو داره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ون بودم همچین پولی ب گوشی نمیدادم برام مهم نیست چون همیشه به بعدش فک میکنم ک این همه پول گوشی بدم بغدغاگ بدزدن یا ی جایی حواسم نباشه جا بذارم چی میشه گوشی تا ۳۰تومن بیشتر میپسندم 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون