2777
2789
عنوان

به نظرتون خوبه برای خودم گوشی آیفون بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 39 پست
من النگو هامم دیگه دستم نمیکنمحس کردم چندبار تو تاکسی بدجور به دستم نگاه کردن....اونجوری هم نیستم بگ ...

عزمزمهوشی خوبا ولی فقط برای دوربینش  وحافظه ش وگرنه بقیه قابلیت هاش زیاد مهم نیست همونم میتونی ی دوربین عالی بخری با پول آیفون توی مسافرت‌ها یا توی کیفت راهت استفاده کنی

ولی بازم هرچی ک خودت رو خوشحال میکنه و باعث استرس ت نمیشه در نظربگیر آرامش خودت مهم تره

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

یعنی الان که ۱۳ پرو بگیرم خوبه؟

۱۳ ساده خوبه پروش خوبه پرومکسش هم خوبه ببین بودجه کدوم داری

ترجیحا همون پرو یا پرومکسش بگیر ۱۳ ساده دست همه هست دیگه کیفیت پرو و پرومکس ها هم از ساده بالاتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا جرات نمیخواداولش گفتم آفرین چه دختریقدر خودشو میدونه و هر چی دوست داره برای خودش میخرهاما الان که ...

منظورم از جرأت از نظر دزدی و مزاحمت و این چیزاست

وگرنه من کلا خرج زیاد میکنم برای خودم البته در حد درآمد مون

نه سامسونگ داشتم همیشهآخه من واقعا جرات ندارم گوشی ۱۵ میلیونی بگیرم دستم

بهترین گوشی ها رو بخری همیشه ولی اگه اینجوری خودتو با دیگران مقایسه کنی خودت اذیت میشی

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

منظورم از جرأت از نظر دزدی و مزاحمت و این چیزاستوگرنه من کلا خرج زیاد میکنم برای خودم البته در حد در ...

دزدی چیه؟؟!!

آخه گفتی لطفا بهم نگید طلا بخر

برای همین گفتم

منظورم اینه که خیلی خوبه به خواسته های خودت اهمیت میدی و اولویت داره برات

دزدی چیه؟ مزاحمت کدومه؟!

وطن ای مادر غمدیده ام.......

دزدی چیه؟؟!!آخه گفتی لطفا بهم نگید طلا بخربرای همین گفتممنظورم اینه که خیلی خوبه به خواسته های خودت ...

آخه چند ماه پیش تو ماشین خودم مزاحمم شدن، خیلی میترسم از اون به بعد‌

دست خودم نیست.....