2777
2789
عنوان

بیاین دردل

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنم همینطور خوشم نمیاد

خب تو هم دوس نداری پس حق بده دوست پسرتم دوس نداشته باشه بنظرم کلا با طرف قطع ارتباط کن

من یه دوست سمی داشتم دختر بود این دنبال توجه بود انقد توی زندگی من دخالت میکرد که حتی چند سری به پارتنرم پیام داده بود گفته بود مراقب دوستم باش فلان بعد بحثو کشونده بود سمت خودش خلاصه پارتنرم گفت دیگه به دختره پیام نده منکه موضوعو نمیدونستم دعوا راهانداختم یکم مونده بود که جدا شیم اسکرین فرستاد از چتش و گفت من اول فکر کردم دختر خوبیه دوستته فلان ولی قصد بدی داشته 

خلاصه که مراقب همچی باش 

چرا

چرا نداره ک عزیزم ببین نظر دوستان متین اما مسئله شغل و حیطه کاری ی روانشناس فرق میکنه و حد و حدود کامل مشخصه و صحبت دوستی و روابط شخصی در کار نیس فقط قضیه در خصوص درمانه و لا غیر خودتون بهتر میدونید چی میگم ؛ حالا نتیجه اینه ک اگر ایشون خودش دوست اجتماعی خانم داره  چون ب شما گفت شبانه صحبت نکنید خودش تجربه داره ک در اینصورت شانس اوردی باهاش جبران میکنه، نشد تجربه میگه وجود نفر سوم حالا با هر عنوانی ک می خواد باشه ب رابطتون لطمه وارد میکنه و کم کم باعث سردی و خراب شدنش و ... میشه خودتم کم کم با ادامه این اوضاع متوجه میشی