2777
2789
عنوان

آبگوشت خوشمزههههه🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مرسی این خیلی خوب بود و3تی حبوبات رو اضافه کردم چه موقه رب و ... بزنم؟

خواهش میکنم عزیزم 

رب اگه میخوای بزنی،باید حتما تفت بدی با گوشت تا خوشرنگ بشه غذا و بوی خامی رب گرفته بشه .و رب که بزنی دبگه گوشت آب نمیندازه باید آب بهش اضافه کنی

خواهش میکنم عزیزم رب اگه میخوای بزنی،باید حتما تفت بدی با گوشت تا خوشرنگ بشه غذا و بوی خامی رب گرفته ...

اول دنبه گوسفندی رو تفت بذم روغنش در بیاد 

بعد گوشتو اضافه کنم 

تفت بدم و بعدش رب و ادویه

وقتی بوی خامیشون گرفته شد

حبوبات و اضافه کنم و آب بریزم

بزارم همونجا جا بیوفته 

اینجوری بپزم خوبه؟؟؟

خواهش میکنم عزیزم رب اگه میخوای بزنی،باید حتما تفت بدی با گوشت تا خوشرنگ بشه غذا و بوی خامی رب گرفته ...

شما ترک هستی؟؟

آخه مامان منم همینجوری درس میکنه و ترکیم

اسی اصالت آبگوشت رو زیر سوال نبر 

مسخرت میکنن پیاز داغ و گندم و خامه و رب انار نریزیا

اول از همه گوشت رو بزار یه قل بزنه اون کفهای سیاه رو ازش بردار دوتا پیاز رو ۴قاچ کن بنداز توش زردچوبه حبوبات خیس خورده رو بریز بزار گوشت که کامل پخت سیب زمینی و رب رو اضافه کن و شعله رو کم کن نمک هم نزن بهش تا خوب که جا افتاد یه دونه از سیب زمینیاها رو به اضافه دنبه و یه کاسه آب گوشت بیار بیرون بکوب دوباره بریز تو قابلمه ت تا آبش غلیظتر بشه 

اول دنبه گوسفندی رو تفت بذم روغنش در بیاد بعد گوشتو اضافه کنم تفت بدم و بعدش رب و ادویهوقتی بوی خامی ...

قبل از گوشت اول پیاز 

بعد گوشت 

بعد حبوبات 

بعد رب و ادویه 

رب زود میسوزه باید آخر همه تفت بدی و تا بوی خامیش رفت دیگه آبو بریزی

خیلی ازت ممنونمدیگ سیب زمینی و گوجه نمیخاد درسته؟

آب گوشت کوبیده شده هست؟

اگه هست سیب زمینی یدونه کوچولو میتونی جدا بپزی  موقع کوبیدن بندازی و بکوبی  خیلی خوب میشه 

اگه هم آبگوشت ساده هست ما سیب زمینی رو قطعه میکنیم نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه آخر میندازیم تو آب گوشت.

گوجه و رب من داخل گوشت کوبیده نمیکنم 

فقط داخل آبگوشت ساده رب میریزم

ابگوشت درست نکن گلم . واسه مهمان ابگوشت نمیدن که.من پیاز ریز میکنم میزارم خوووب سرخ بشه بعد گوشت مین ...

عذر میخوام این که شد قیمه 

پس کو نخود آبگوشتت؟ 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊