ببین اول گوشتت خوب و مرغوب و تازه باشه
بعد گوشتتو بزار تو ظرف و پیاز تکه کن بزار روش درشم بزار ،و بزارش یخچال تا بوی ضحمش گرفته بشه
من همیشه داخل زودپز میپزم ، ولی داخل قابلمه بزاری بهتر میشه
حالا بیا قبلمه تو بزار رو گاز .حالا یکم از دنبه های گوشت رو جدا کن( چند نفرن مهمونات؟ من برا ۵ نفر اندازه یک گردو میندازم) ،زیر گاز کم باشه،دنبه هارو ریز خورد کن توی قابلمه ،صبر کن روغن دنبه ها در بیاد حالا پیاز جدید بردار و نگینی خورد کن بنداز تو روغن دنبه ها تا سرخ بشه ،بعد پیاز که سرخ شد گوشتا رو بردار ،پیاز هایی که گفتم بزار روی گوشت رو بنداز بره ،خود گوشت رو بریز قابلمه .حتما زیر گاز کم باشه و شعله ملایم باشه .یه تیکه کوچک دارچین بنداز داخل قابلمه .حالا گوشتت رو تفت بده با پیاز ها و زیرش رو کم کن گوشت آب میندازه خودش ،بهش ادویه هاتو بزن به جز نمک (نمک باعث میشه دیر بپزه)،یکم بزار تو اون آب بپزه در حدی که آبی که گوشت داده تموم نشه(طرفای نیم ساعت اینا) بعد آبش کن بزار به حال خودش بپزه ،تقریبا نصف زمان پخت که گذشت ،نمک رو اضافه کن .بزار ادامه پختش .
این آبگوشت ساده بود اگه آبگوشتت با نخود لوبیا هست ،اونا ارو از قبل بزار خیس بخوره،بعد آبی که گذاشتی خیس بخوره رو خالی کن داخل سینک و حبوبات رو تو مرحله ای که گفتم گوشت رو تفت بده ،بنداز تو قابلمه و همراه گوشت تفتش بده