2777
2789
عنوان

آبگوشت خوشمزههههه🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 43 پست
من نمیدونم چه موقه نخود و لوبیا و ... رو بریزم میشه شما هم از اول بگی چجوری درس میکنی هر کس ی دستور ...

نخود لوبیا رو خیس کردی؟ الان بذار بپزه یه دور جوش اومد ابشو دور بریز با اب جوش بذار دوباره بپزه نمک بزن زودتر میپزه درم ببند تا ساعت دوازده که میخوای بار بذاری اونموقع اضافه کن بهش

من نمیدونم چه موقه نخود و لوبیا و ... رو بریزم میشه شما هم از اول بگی چجوری درس میکنی هر کس ی دستور ...

گوشت را بزار تو قابلمه با آب ، وقتی جوش اومد روش کف میکنه ، اون کفها رو بگیر بریز دور.

زردچوبه، پیاز ، نخود و لوبیا سفید و گوجه پوست کنده را بریز توش و درشو ببند تا بپزه، وقتی پخت، سیب زمینی را پوست بگیر و اضافه کن و شعله را کم کن تا به روغن بیوفته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حبوبات را همون اول با گوشت بریز.حداقل ۵ساعت قبل ساعت شام بزار بپزه و لعاب دار بشه.اول کار نمک نزن تا گوشت سفت نشه و بپزه

یه روز خوب میاد

عزیزم چهار پیمانه پلوپز نخود و لوبیا البته نخود بیشتر باشه بریز تو قابلمه ...۳ تا پیاز درسته  ۳تا گوجه درسته بنداز گوشت ودنبه رو بنداز دوحبه سیر بنداز زردچوبه و نمک بریز بعد واسه ده نفر ۱۶ تا اینا کاسه اب بریز زیرشو اول زیاد کن جوش اومد کم کن ریز ریز بپزه...از الان بار بذار به نظرم بعد اگه کامل پخت خاموش میکنی قبل اومدن دوباره روشن میکنی دیگه . بعد که پخت سیب زمینی ها تو بریز پیاز و گوجه و دنبه رو درار بکوب بریز توش تا لعاب بده ...رب رو هم کمی تفت بده بریز و ادویه اش رو بچش ....خیلی عالی میشه اینطوری

شروع رژیم ۱۹دی .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۶۲ .....وزن کنونی ۶۷...میخوام تا 

نخود و لوبیا از شب قبل خیس کن

گوشت و کمی دنبه با پیاز و زردچوبه بزار بپزه تو یک قابلمه تو قابلمه دیگه نخود و لوبیاسفید بپزه که اگر حبوبات دیرپز بود بتونی کاریش کنی مثلا بندازی زودپز 

بعد که پختن هردو را باهم قاطی کن بزار باهم مزه بگیرن.دنبه راهم له کن با گوشتکوب. گوجه پوره کن بریز توش باکمی رب تفت داده شده و یکم فلفل سیاه.سیب زمینی هم زود میپزه آخراش بریز عزیزم. 

غذاتو زودتر درست کن نهایت خاموش میکنی دوباره قبل اومدنشون روشن میکنی عزیزم 

اگر تاحالا درست نکردی بنظرم درست نکن چون یبار ادم خراب میکنه مخصوصا ک اینجا هرکی یه دستور گفته اخه خامه و رب انار و گندم و لپه بخدا خندم گرفته از دستورای اینا

عزیزم اگه یه ابگوشت واقعی میخوای حبوباتتو بعد اینکه دوسه ساعت خیس خورد ب همراه گوشت و‌دنبه و پیاز درسته بنداز تو قابلمه درشو ببند تا بپزه بعدم زمانیکه حبوباتت پخت دنبه و پیاز پخته شده رو بردار تو یک ظرف دیگه بکوب و رب و ادویه و مرزه و اویشن قاطی کن و یه تفت بده با کمی روغن در حد یکی دوقاشق بعدم بریز داخل مواد قابلمه و سیب زمینی هم بنداز در اخرم نمک عالی میشه

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟

عزیزم یه پیاز درسته.گوشت.دنبه یه کم.نخود از قبل خیس شده .دوتا گوجه کوچک.زردچوبه و ربع .آب همرو بریز تو قابلمه درشو بزاریه ساعت مونده به سرو دوتا سیب زمینی درسته پوست بکن بریز توش بعد یه  پیاز دیگه رنده کن دنبه که پخته رو باهاش قاطی کن و با گوشکوب له له کن یکم آویشن بریز روش و بریز تو قابلمه عااالی میشه مطمئن باشه مادرشوهرت خیلی خوشش میادمن همیشه اینجوری درست میکنم همه ام عاشق ابگوشتامن

ببین اول گوشتت خوب و مرغوب و تازه باشه 

بعد گوشتتو بزار تو ظرف و پیاز تکه کن بزار روش درشم بزار ،و بزارش یخچال تا بوی ضحمش گرفته بشه 

من همیشه داخل زودپز میپزم ، ولی داخل قابلمه بزاری بهتر میشه  

حالا بیا قبلمه تو بزار رو گاز .حالا یکم از دنبه های گوشت رو جدا کن( چند نفرن مهمونات؟ من برا ۵ نفر اندازه یک گردو میندازم) ،زیر گاز کم باشه،دنبه هارو ریز خورد کن توی قابلمه ،صبر کن روغن دنبه ها در بیاد حالا پیاز جدید  بردار و نگینی خورد کن بنداز تو روغن دنبه ها تا سرخ بشه ،بعد پیاز که سرخ شد گوشتا رو بردار ،پیاز هایی که گفتم بزار روی گوشت رو بنداز بره ،خود گوشت رو بریز قابلمه .حتما زیر گاز کم باشه و شعله ملایم باشه .یه تیکه کوچک دارچین بنداز داخل قابلمه .حالا گوشتت رو تفت بده با پیاز ها و زیرش رو کم کن گوشت آب میندازه خودش ،بهش ادویه هاتو بزن به جز نمک (نمک باعث میشه دیر بپزه)،یکم بزار تو اون آب بپزه در حدی که آبی که گوشت داده تموم نشه(طرفای نیم ساعت اینا) بعد آبش کن بزار به حال خودش بپزه ،تقریبا نصف زمان پخت که گذشت ،نمک رو اضافه کن .بزار ادامه پختش .

این آبگوشت ساده بود اگه آبگوشتت با نخود لوبیا هست ،اونا ارو از قبل بزار خیس بخوره،بعد آبی که گذاشتی خیس بخوره رو خالی کن داخل سینک و حبوبات رو تو مرحله ای که گفتم گوشت رو تفت بده ،بنداز تو قابلمه و همراه گوشت تفتش بده 

ببین اول گوشتت خوب و مرغوب و تازه باشه بعد گوشتتو بزار تو ظرف و پیاز تکه کن بزار روش درشم بزار ،و بز ...

وای مرسی این خیلی خوب بود 

و3تی حبوبات رو اضافه کردم چه موقه رب و ... بزنم؟