2777
2789
عنوان

نی نی یار ازت ناراحتم

96 بازدید | 13 پست

چرا انقد زود بیدار میشی که تاپیک ببندی🙏😂

طرف سرصبحی ناشتا داشت با ترویج عمل صالحه اش تو زمین سیاست های شما بازی میکرد چه کار زشتی بود کردید اخه...

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

شیفتش ایجاب میکنه این ساعت بیدار باشه خب😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصور کن چند ساعت نباشن سایت میشه جنگ جهانی💀😂

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

تصور کن چند ساعت نباشن سایت میشه جنگ جهانی💀😂

نی نی سایت واقعا دارک وبه 

یکی داره رختخوابشو پهن میکنه وسط سایت یکی شده تحلیلگر اندیکاتور طلا یکی داره روش مطالعه زیست میپرسه

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

کی ؟ چی؟

بخواب دخترم🎀

شیفتش ایجاب میکنه این ساعت بیدار باشه خب😂

۱۰ دیقه رفت چایی بذاره شوهرشو بیدار کنه داشتیم عشق میکردیم😂

۱۰ دیقه رفت چایی بذاره شوهرشو بیدار کنه داشتیم عشق میکردیم😂

🤣🤣

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نی نی سایت واقعا دارک وبه یکی داره رختخوابشو پهن میکنه وسط سایت یکی شده تحلیلگر اندیکاتور طلا یکی دا ...

دقیقا😂

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

با منی؟باشه من فقط به مظلوم کمک کردم توهیناتم بخشیدم واقعا میگم ❤️

بهت توهین نکردم.

درد من یه چیز دیگه است که شما جفت کف دستهاتون رو محکم گرفتید رو گوشهاتون بیخیال. 

بهت توهین نکردم.درد من یه چیز دیگه است که شما جفت کف دستهاتون رو محکم گرفتید رو گوشهاتون بیخیال.

آخه دردتون چی بود؟

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

بهت توهین نکردم.درد من یه چیز دیگه است که شما جفت کف دستهاتون رو محکم گرفتید رو گوشهاتون بیخیال.

خوندی کامل ریپلای هایی که کرده بودمو رو بقیه بچه ها که میگی دست گذاشتم رو گوشام بیخیال؟😕اگه منظورت اینه که باید به خودی کمک میکردم تو چند تا ریپلای گفتم حتما ندیدی،

جالبه همین چند روز پیش بود مامانمو مجبور کردم بره کلی مواد غذایی بگیره (باور کن فاکتورشو بخوای برات میفرستم) بده کمیته امداد چون فقیرای منطقه مونو دیده بودم کاش علت غر زدنای مامانمو میگفتم که به خاطر این بود برای چندمین بار بهش میگفتم به یکی کمک کنه قبلش کلی آدم خودی کمک کرد

یک بار کتاب تستمو با کلیی دعوای مامان بابام فروختم اون موقع چون یکی از خودی ها دیدم داشت به خاطر فقر با مرگ دست و پنجه من کلا هیچ پولی نداشتم فقط کتاب تستمو داشتم 

یکی گفت دلت به حال بندرعباس بسوزه در حالی که من اولین کسی بودم که با وجود کم خونی که داشتم به زور مامانم‌و داشتم راضی میکردم که بریم خون بدم ولی بعد فهمیدم اصلا چون ۱۷ سالمه بهم اجازه نمیدن خون بدم اون موقع که بندر عباس اینطوری شد تقریبا یه ماه بعدش تولدم بود کاش اینجا بودی قشنگ یادمه گفتم کاش تولدم یک ماه جلو می افتاد که من میتونستم برم خون اهدا کنم مامانم اعصابش خورد شد گفت بری خون اهدا کنی میافتی و...... اصلا تو خونه اسمش مونده روم تا زبون وا میکنم میگم گشنمه میگن سهم ناهارتو دادیم به فقیر تموم شد رفت یا به شوخی میگن غذاهای منو صبحانه ناهار شام هاشو نگه دارید بعد پولشو حساب کنید بدید به فقیر 

و کلی چیز دیگه که بخوام بگم از اینم طولانی تر میشه و همه کسایی که تو اون تاپیک بودن با اینکه حتما دیدن من چی گفتم اما ترجیح دادن بگن ما نخوندیم تا راحت تر بتونن مسخره ام کنن سر مسخره کردناشون و تاپیک زدناشون پشت سرم تپش قلب گرفتم من اصلا دلم نمیخواد با هم وطنام دعوا کنم یا ناراحتشون کنم ولی بقیه آدما اصلا مواظب نیستن که حتی توهین و مسخره کردن یکی تو مجازی شاید باعث بشه یکی مثل من دلش بشکنه و قبل از این که فکر کنن مینویسن و مسخره میکنن حتی تو یه تاپیک قبلا انقدر یک زن حامله رو توهینش کردن فقط به خاطر این که از استرس گفته بود تو رو جون بچه هاتون بیاید تاپیکم انقدر آه و نفرین گفتنش که فقط ساکت شد نمیدونست با این حجم از توهین چیکار کنه یه زن حامله!

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔