2777
2789
عنوان

چطوری حال دلمون رو خوب کنیم

118 بازدید | 11 پست

سلام

صبح بخیر

من بعد از سالها جدایی و تحمل حرف مردم و اطرافیان و تحمل برخی زجرهای تنهایی، به این نتیجه رسیدم که هرکس فقط خودش می‌تونه حال دلش رو خوب کنه.

کار، ادامه تحصیل، شرکت در فعالیت های گروهی، ایران‌گردی، طبیعت گردی و امثال اینها می‌تونه کمک کنه که نه تنها مشکلات رو فراموش کنیم، بلکه زندگی به مراتب بهتری نسبت به قبل داشته باشیم.

حتی گاهی که آدم توی زندگی مشترک به هر دلیلی احساس خوبی نداره، همه اینها می‌تونه برای تقویت روحیه و اعتناد به نفس، کمکمون کنه.

شما نظرتون چیه؟

بله دقیقا

الان دیگه به هیچکس نمیشه اعتماد و تکیه کردد

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

اره آدم باید خ دش رو حیه ش رو خوب کنه

ولی وقتی توی محیط سمی زندگی میکنه و نمیتونه اون محیط رو ترک کنه 

چجوری خودش به خودش کمک کنه

دارم اب میشم ناراحتی روحی گرفتم 

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بنظر من مهمترین چیزی که باعث میشه حال ادم خوب باشه اووووول اینه که همچیز و همه کس  به چپت باشه و تامام

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

کار و گردش و طبیعت گردی و .. تمام اینا باعث حس و حال خوب میشه!

ولی اگر پس زمینه ی افکار و حال بد تو مغزمون داریم و میخواییم با این فعالیت های حواس پرتی ایجاد کنیم یا ازشون قرار کنیم

درست نیست ! 

افکار منفی مغز ما ریشه داره که باید شناخته بشه 

به پذیرش برسه و یا دیدگاه های درست کنار بیایم باهاش ! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اره آدم باید خ دش رو حیه ش رو خوب کنهولی وقتی توی محیط سمی زندگی میکنه و نمیتونه اون محیط رو ترک کنه ...

یکم شاخ و برگهای درخت زندگیتون رو حرص کنی. گاهی برخی روابط اشتباهی و برخی افراد سمی کلا روحیه آدم رو داغون می کنن

یکم شاخ و برگهای درخت زندگیتون رو حرص کنی. گاهی برخی روابط اشتباهی و برخی افراد سمی کلا روحیه آدم رو ...

همون دیگه

قطع شاخ و برگهای اضافی میشه قطع رابطه با افراد خونواده م

چجوری فرار کنم از دستشون وقتی توان مالی ندارم

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.