2777
2789
عنوان

جن دیدم😭😭میترسم تکون بخورم نمیدونم جن بود یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 101 پست
امیدوارم دزد باشه چندتا حرکت روش انجام میدم خودش میره فقط جن نباشه

😂😂😂😂

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معوذتین و آیه الکرسی بخون میرهمن بودم یه ختم سوره بقره هم میگرفتم( البته اگه به طلسم شدن مشکوکی)

عزیزم یکی از اقوام که وضع مالی خوبی داره و به لباس و ..کسی نیاز نداره چند بار هست ازم لباس میگیره و میبره به بهونه های مختلف و بعد میاره ....خیلی سرگردان و بی تکلیف شدم و کلا مسائل زیادی برام اتفاق میفته ممکنه لباسام رو ببره طلسم کنه؟؟؟

قشنگ وایساده بودم بهش نگاه میکردم زیر لب فحش های ناموس میدادم بهش اونم پرو پرو بهم داشت نگاه میکرد

یهو جلو چشمت غیبش زد یا تو قایم شدی اونم رفت؟ شاید دزد بوده بخدا

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

چقدر خونسرد و بامزه ای😂😂

قرآن بزار کنار خودت و راحت بخواب

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

وقتی دیدی خیلی ترسیدی ؟ یا وقتی تو اون شرایط قرار گرفتی دیگه ترس آنچنان نداشتی

من کلا خیلیییی ترسو هستم. بعد تو شرایط مختلف برتم پیش اومده.

مثلا مجردی من توی هال می خوابیدم. یه بار نصف شب دیدم داداشم رفت تو آشپزخونه یخچالو باز کرد و بعد رفت توی اتاق، اوکی بودم تا اینکه نیم ساعت بعدش داداشم از بیرون اومد داخل

یبارم خواهرم اونو شبیه من دیده بود، اونم ترسوئه ولی علاقه زیادی به این موضوع داره

یبار نصف شب رفتم دسشویی، ناخداآگاه خیای می ترسیدم. تا خواستم تو دسشویی بشینم، از پشت سر صداشو شنیدم. با وحشت دویدم توی خونه و تا صبح جرعت نکردم برم دسشویی

یهو جلو چشمت غیبش زد یا تو قایم شدی اونم رفت؟ شاید دزد بوده بخدا

نه اصلا نمیرفت اخه هرکی باشه میبینه که دارم بهش نگاه میکنم از آینه تازه بهش گفتم تو دیگه کدوم مزاحمی هستی داشت نگاه میکرد چند دقیقه بعد که برگشتم دیدم نیس ولی باز از تو آینه دیدمش