2777
2789
به نظرتون مشکوک نیست مرگ این همه بلاگر ؟؟؟؟

مگه دیگه کدوم بلاگر فوت شده؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعنم اینو کشتن این به مرگ طبیعی نمرده

چطور؟

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

یعنی الکی مردن؟😂🫠دو روز بعد میان میگن شوخی بود😂😂؟

والا شایدم یکی بهشون میگه بمیرین😂😂😂😂😂😂😂😂

شوخی کردم خدا رحمتشون کنه آخه یهویی همشون میرن اون سه تا خواهرم خیلی گناه داشتن 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

صل الله ستیرکه هم میگفتن فوت کرده موقع سال تحویل بعد برا روز قدس دوباره اومده بود بیرون 😂 شایعه زیاده 

حالا با اینا کاری ندارم 

اونا که میگن عجلیه بلاگرا با هم میمیرن 

یک اینکه خودشون درست میکنن توجه جلب کنم دوم اینکه واقعا بلاگرا مگه رهبران فرهنگین که توطئه باشه 😂✨

مگه دیگه کدوم بلاگر فوت شده؟

اون سه تا خواهر هم که بلاگر بودن فوت شدن 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»