2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه آدم در طول شبانه روز میمیرن از همشون اطلاع داریم آیا 

چون اینا تریبون داشتن به همین واسطه هم شناخته شده بودن بیشتر به چشم میاد 

اگه تو اینستا نبودن ،مثل خیلی بی سرو صدا میرفتن و کسی هم متوجه نمیشد

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
منم فکر میکنم یکی از دلایلش این باشه که خیلی تو چشمن و پز میدن با همه چی شون آخه میگن خیلی از افراد ...

اخه چون مث کشورای دیگه همه چیز طبیعی نیس

هرکی حالش خوب باشه و اوضاعش روبراه

مردم حسرت میخورن

بااین وضع مملکتی ک داریم زندگی خوب آرزو شده

هندیش میکنی سریع ها 😂اجلشون اون موقع بوده دیگهانشاالله که خدا رحمتشون کنه

خب آخه هر کدومشون فوت شده پیجشون بی نهایت رشد کرده 🤏😐😂

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

اخه چون مث کشورای دیگه همه چیز طبیعی نیسهرکی حالش خوب باشه و اوضاعش روبراهمردم حسرت میخورنبااین وضع ...

خیلی ها هم که دارن نمیتونن خوشی دیگران رو ببینن 

راس میگی واقعا

هنوز قطعی نیست خبرش

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄