برادرم خیلی پیام میفرسته برام تو واتساپ چون خیلی ازم بزرگتره نزدیک ۱۰ سال روم نمیشه بش بگم اینقدر پیام نفرس خسته شدم دلم هم نمیاد بلاکش کنم چون روزی بدی در حقم نکرده ولی واقعا کلافم کرده از این همه پیام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه پیامی میفرسته؟ از جای دیگه کپی میکنه؟ جواب نده دوتا درمیون جواب بده یا مثلا اخر اخر همه پیاماش بگو ممنون ازپیامای مفیدت🩷
😂😂
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
آره انگار تو یه گروه واتساپه فکر میکنه وظیفشه برا منم فوروارد کنه
خب ذوق داره اشکال نداره اگه نتونستی بهش بگی کمتربفرسته پیاماشو کلی جواب بده مثلا اخر پیاماش بنویس ممنون داداش خیلی خنده دار بود
یا مثلا استیکر لایک و گل بذار فقط
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
خوب شد گفتی من فکر برا همه پیاماش باید استکیر گل و لبخند بذارم پدرم دراومد
نه دیگه هم توخسته میشی هم اون اینجوری راحت تره👌👌