2777
2789
عنوان

یکدفعه ازش خیلی زده شدم

134 بازدید | 12 پست

پاش ۱۰ روزه بدجور درد میکنه رفتیم دکتر شل کننده عضله بهش زدن خوب نشد گفت باید سونو کنی ۱۰ روزه نمیاد بریم سونو.یکماه دبگه موعد خونمونه میخوایم جامونو عوض کنیم ایشون پادردش گرفته درمانم نمیکنه. بهم گفت پولم نمیرسه تو هم کار کن منم دوست دارم کار کردنو سابقه هم دارم گرافیستم گفتم باشه حالا میگه دوست داذم برم مشهد .بخاطر من از مشهد امد تهران.الان اینجا بهش سخت گذشته میگه اونجا ارزونتره.من پدرم مریضه .خودم توی تهران بلدم چطوری کار کنم با مشهدی ها کار کردم کم بهم پول دادن راضی نبودم 

من همه خانوادم تهراننن

اون همه خانوادش کجان؟؟؟

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه انقدر به بابات وابسته نباش.امشب بهش گفتم زندگی قبلی من به زندگی که با شما ساختم اصلا شبیه نیست میخوام برم سر کار بتونم اونجوری لباس بپوشم که دوست دارم.نه واسه خربد یک مانتو ۸۰۰ تومنی ۶ ماه صبر کنم

قرارتون از اول برای محل سکونت کجا بوده ؟

من نمیدونستم از پس زندگی برنمیاد الان فهمیدم روش نگذاشتم خودم دست به کار شدم.امشب گفت منم گفتم سما نمیتونی یک مانتو واسه من بخری .من این زندگی رو دوست ندارم میرم تهران سرکار حداقل بتونم با لباس مناسب بگردم

حرف بدی زدم؟

حرف بدی نزدی

حرفت رو بد زدی

یعنی نمیشه گفت حرفت اشتباهه اما یه جور دیگه بیان میشد بهتر بود.ولی توی دعوا حلوا خیرات نمیکنن

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
حرف بدی نزدیحرفت رو بد زدییعنی نمیشه گفت حرفت اشتباهه اما یه جور دیگه بیان میشد بهتر بود.ولی توی دعو ...

اخه مدام مراعاتشو کردم مدام با ملایمت صحبت کردم الان که باید دنبال درمان پاش باشه و دنبال خونه همش بهانه میاره وقتی حتی نمیتونه کمترین چیزها رو به من بده دیگه نباید بگه زن تابع مرده.پدرم هرجا میگفت مادرم میرفت.گفتم پدرت مادرتو تامین میکرد شما نمیتونی منو تامین کنی من توی این شهر میرم سرکار.تمام

خب کلا مسئولیت‌پذیر نیست، همه‌چی رو انداخته گردن تو. نه واسه درمانش جدیه، نه واسه زندگی مشترک. الانم بهونه میاره برگرده مشهد چون فشار روشه. اگه قراره این شکلی باشه، بهتره قبل از اینکه خونه بگیرین، خوب فکر کنی میخوای با همچین آدمی بری جلو یا نه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!