2777
2789

سلام دوستان از محصولات لافارر استفاده میکنم

اما منافذ صورتم دارن باز تر میشن و جوش های خیلی ریزی زدم ک پراز الودگیه 

هرروزم دارم بدتر میشم با اینکه شوینده ..تونر میزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی روتینت از سالیسیلیک اسید و نیاسینامید استفاده کن یا محصولاتی با این ترکیبات استفاده کن

برای منافذ باز پوست باید یه دوره ۳ ماهه رو سپری کنی تا متوجه تأثیرش بشی، اصولا ماه اول شما تغییرات زیادی رو احساس نمی کنی

برای تأثیر گذاری بهتر روتین هم میتونی بعد از این که صورتت و بخور میدی یا از حموم میای از میکرودرم خانگی استفاده کنی، کمک به تخلیه و تمیز کردن منافذ باز پوست میکنه، بعدش از یخ استفاده کن تا منافذت بسته بشه و روتین رو اجرا کن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

صابون سالسیلیک اسید خوبه بنظرت

بله کاربردش هم تمیز کردن منافذ و کنترل چربی پوست و کوچک کردن منافذه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄