2777
2789
عنوان

موندم اینایی ک انیمه میبینن

93 بازدید | 9 پست

چطور میتونن اینقد با لذت نگا کنن و لذت ببرن من حتی ادم ۳۰ ساله ام دیدم انیمه رو با هیجان دیده برا من واقعا بی محتوا ترین چیز انیمس😑خیلی تصویراشون تخیلی و  در هم بر همو یجورین

کاربری دست دونفره🦋🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه بودم انیمه میدیدم الان برام حوصله سربره 

واقعا واسه منم عجیبه چطوری جذب میشن 

من یچیزی میبینم باید فقط آدرنالین و هیجان بره بالا نه اینکه دو ساعت حرف های چند تا کاراکتر رو در مورد قدرت هاشون و گذشتشون بشنوم

انیمه برا سن بالا ها هست arcane نگاه کن خیلی خوبه برای بچه ها نیست برای بزرگساله بهترین انیمه دنیا حتی از فیلم هم بیشتر امتیاز داره 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

چند تا کاراکتر خیلی جذاب باهم جنگ میکنن

یا مثلا دو نفر دو روز نیست همو دیدن بعد میشن بهترین دوستای هم که یکیشون برا اون یکی هرکاری میکنه 

یا مثلا وسط جنگ دو ساعت در مورد قدرتی که دارن حرف میزنن یا گذشته شون و بدبختی هاشون😵‍💫

به عنوان کسی که قبلا اوتاکو بوده میگم پر از کلیشه اس 

اسمای عجیب غربی هم دارن مثلا رندوم اسماشون اینطوریه : من به عنوان یه جوجه طیقی در کناره قصر یامادا ساما تناسخ یافتم 😂😂