2777
2789
عنوان

خانومایی که ناخن کاشتین....

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 91 پست
با مسواك خوبه تمييز ميشه ولي من جدا از اون هروز كه ميرم حموم كاملا خود به خود تمييز ميشه 

منم هرروز حموم میرم ولی زیادی حساس و البته ترسو هستم!!

همش توهم اینو دارم ک ناخنم قارچ بزنه و دردسر بشه!!خوشی ناخن بلند بااین فکرا کوفت شده برام😂

یاد گرفتم تو زندگیم حتی ب صدای قلبمم اعتماد نکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه وضو من شنیدم غسل میتونی بکنی

وااااا ، یعنی چند بار در روز ماغسل کنیم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
اره من دیدم زده ضد قارچ میزنم ولی بعضی ها کلا به مواد حساسیت دارن حباب حباب میشه بعضی ها جنسش موادشو ...

ناخن کارم خیییلی ضد قارچ زد بعدش اصلا نمیزاشت دستامو به چیزی بزنم کلا رو کارش خیلی حساس و دقیق بود.

یاد گرفتم تو زندگیم حتی ب صدای قلبمم اعتماد نکنم.
حس میکنم هرکی کاشته درد دارن دستاش همیشه ؟ واقعا همینطوره؟ واسه وضو گرفتن مانعی نداره؟؟؟ هزینش چق ...

چون آب به ناخن نمیرسه ، نمیشه نماز خوند باهاش.. به دلیل وضو...

البته خواهر بنده به مجتهدی تماس گرفتن و ایشون دفترشون گفت اشکال نداره !

ما خیلی تعجب کردیم ولی خب بازم خواهرم گفت معلومه آب نمیرسه واسه وضوم پس نمیذارم .

اره من دیدم زده ضد قارچ میزنم ولی بعضی ها کلا به مواد حساسیت دارن حباب حباب میشه بعضی ها جنسش موادشو ...

اوه چه بد  من یه دفعه کاشت زدم به ترمیم نرسید زیرش حباب حباب شدنمیدونستم که قارچه😣

یک بغل حرف، ولی محض نگفتن دارم !
وااااا ، یعنی چند بار در روز ماغسل کنیم

اونجوری غسل نه که ببین مثل وقتی که یجاییت زخمی میشه روش یه دسمال میزاری بعد از رو اون خیس میکشی 

نمیدونم درس گفتم یا نه مرجع تقلیدت کیه سرچ کن برات میاد ماله من ایت الله خامنه ای گفته میتونین غسل کنین اسمشم یادم نیس ولی سختم نیس