2777
2789
عنوان

خانومایی که ناخن کاشتین....

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 91 پست

من ناخوناي خودم بلند شه مث كاشت باريك و ي دسته قبلا همه فك ميكردن ناخون خودم كاشته 

اما يكيش ميشكست كل زحمت بلند كردنم از بين ميرفت كلي عصبي ميشدم

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر میشه عکس از دستات بزاری؟؟؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
حس میکنم هرکی کاشته درد دارن دستاش همیشه ؟ واقعا همینطوره؟ واسه وضو گرفتن مانعی نداره؟؟؟ هزینش چق ...

نه بابا درد نداره

250دادم من.

یاد گرفتم تو زندگیم حتی ب صدای قلبمم اعتماد نکنم.

منم با مسواک تمیز میکنم خیلی خوب تمیز میشه البته هر شب ک صورتم و با ژل شستشو میشورم رو مسواک میزنم با اونمـتمیز میکنم اما خمیر دندون خودش میره زیر ناخن کثیف ترش میکنه بعدا

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
نه بابا درد نداره 250دادم من.

کجایی شما؟ الان انقدر دست زیاد شده ک ارزون تر میگیرن 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد