2777
2789

۲۶روزه داره خون میاد هی شدت میگره 

اگرم دکتر خوب که بفهمه چیه این سراغ دارین مشهد بگین

اونایی که سقط داشتن 

چند روز خونریزی  داشتین

جنین چندوقته بوده چکارکردین خون بنداومده

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کار ماما رو بیشتر قبول دارم آزاده اخوان عالیه متخصص هم پیش فاطمه جودی میرم

سلام خانوم اخوان کجاست مطبشون

چجوری وقت بگیرم آدرس و تماس هردو رو دارین

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

سلام خانوم اخوان کجاست مطبشونچجوری وقت بگیرم آدرس و تماس هردو رو دارین

اخوان مطبش بلواردوم طبرسی ولی کارش عالیهههه خیلی مطبش شلوغه  اینم شمارش05132712333

دکتر جودی مطبش تو محتشمی  ولی اخوان خیلی دلسوز تره جودی روز های زوج احمد اباد شمارش گوگل هس زنگ بزن صبح ساعت ۸ بهت نوبت میده روزای فردم بیمارستان امام حسین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخوان مطبش بلواردوم طبرسی ولی کارش عالیهههه خیلی مطبش شلوغه اینم شمارش05132712333دکتر جودی مطبش تو ...

ممنون 

خانم جودی بیمارستان امام حسین ع بعد کارش چجوریه خوبه

اخوان بخوام بیام باید نوبت بگیرم، ساعت کارش چجوریه حضوری بیام

من وقتی سقط کردم باقیمانده داشتم یکماه خونریزی و لکه بینی 

رفتم عطاری کنجد خریدم 

بعد با خوردکن آسیابش کردم 

روزی دو بار هر بار پنج قاشق غذاخوری ریختم تو قوری یا هر چیزی شبیه اون(شیرجوش هم میشه)یک و نیم لیوان اب جوش ریختم توش و گذاشتم یه ربع رو سماور یا چایساز دم بکشه،بعد صافش کردم خوردم تا پنج روز این کارو کردم 

روز پنجم شبیه درد زایمان اما خفیف میگرفت و ول میکرد،خونریزیم زیاد شد و دفع شد

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ممنون خانم جودی بیمارستان امام حسین ع بعد کارش چجوریه خوبهاخوان بخوام بیام باید نوبت بگیرم، ساعت کار ...

اره دکتر جودی هم امام حسین بنت الهدی و چندجا دیگم برا عمل و زایمان میره دستش سبکه اما مث بقیه متخصص قشنگ ب حرفت گوش نمده من برا سزارین پیشش بودم راضی ام الانم  برا شکم ووم تحت نظر جفتشونم 

اخوان رو باید حتما نوبت بگیری چون خیلی شلوعه و برا هر مریض بیست دقیقه وقت میزاره خیلی دلسوزه ۹ صبح تلفنی وقت بگیر من وقتی زنگ مزنم مگم برادهفته بعد نوبت بده ک نفر اول باشم چون خیلی طولانی میشه تایم ویزیت هاش سختمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من وقتی سقط کردم باقیمانده داشتم یکماه خونریزی و لکه بینی رفتم عطاری کنجد خریدم بعد با خوردکن آسیابش ...

سلام چندوقتش بود

تو سونوگرافی و آزمایش چیزی نشون داد

سلام چندوقتش بودتو سونوگرافی و آزمایش چیزی نشون داد

سلام عزیزم 

آخرای ماه دوم بودم 

بله ازمایش دادم مثبت بود

اره دکتر جودی هم امام حسین بنت الهدی و چندجا دیگم برا عمل و زایمان میره دستش سبکه اما مث بقیه متخصص ...

بنظرشما برم بیمارستان امام حسین ع اونجا وقت میدن برای خانم جودی چون اخوان طولانی میشه من فردا پسفردانهایت میخوام خیلی خون میاد

بیمارستان امام حسین ع واقعا کارشون عالیه از هرنظری چون مادرمو هیچجا عمل رحم و شکمی نکردن و حتی سردرنیاوردن فقط یک دکتر بود اونم سپاهی بود خداخیرش بده دلسوزانه وقت گذاشت بسلامت ۹کیلو از شکم مادرم چندسال پیش که زنده بود خارج کرد

سلام عزیزم آخرای ماه دوم بودم بله ازمایش دادم مثبت بود

خودش سقط شد دکتر پروژسترون نداد بمونه یکی از فامیلامون سرپسرش لکه و خون داشت شیافت پروژسترون داد بچش موند

دوستان نظر بدین ممکنه بااین حجم خون بازم بچه باشه یک چیزی حس میکنم

خودش سقط شد دکتر پروژسترون نداد بمونه یکی از فامیلامون سرپسرش لکه و خون داشت شیافت پروژسترون داد بچش ...

عزیزم تاپیکاتو خوندم 

کاش همون اول که لکه و خونریزی داشتی شیاف پرژسترون مصرف میکردی 

داروخانه بهت میده و نیاز به نسخه نیس 

الانم شما یه سونو بده و از وضعیت بارداریت که خاتمه پیدا کرده یا نه مطمئن شو 

اگر گفت سقط شده جوابو ببر دکتر شاید لازم باشه کورتاژ کنی 

من سومی رو کورتاژ کردم 

بعد از تمام این کارا حتما بگو دکتر برات ازمایشات خودایمنی بنویسه 

منم ماه قبل این آزمایشات رو دادم