2777
2789

از خواب ک پا شدم کلا یادم رفته بود رفتم لباس بپوشم برم بیرون دیدم دستبندم تو دستم نیست سکته زدم تا تو دستشویی رفتم دیدم آخر سر دیدم رو تخت همون گوشه ک خواب بودم هست یعنی با اینکه قفل بزرگ محکم داشت چطور خود به خود باز شد ؟؟؟ 

تعبیر اون خواب چی بود ؟؟؟

خواب رو نمیدونم

ولی قفل زنجیر طلا اگر همیشه میندازی باید کلفت باشه

و بنظرم اصلااااا ننداز

همیشه یه جا توی خونه قایم کن

مهمونی اومد

مهمونیی خودت رفتی بنداز

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خواب رو نمیدونمولی قفل زنجیر طلا اگر همیشه میندازی باید کلفت باشهو بنظرم اصلااااا نندازهمیشه یه جا ت ...

برام همین عجیبه ک قفلش خیلی بزرگ و محکمه 

ب خدا خودم نمیتونم باز و بسته ش کنم فنرش خیلی سفته چطور خود به خود باز شد اون خوابه چی بود 😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام همین عجیبه ک قفلش خیلی بزرگ و محکمه ب خدا خودم نمیتونم باز و بسته ش کنم فنرش خیلی سفته چطور خود ...

شاید خدا کمکت کرده

هشداری بوده نندازی دیگ

ک بیرون نبری

اره ترسیدم خیلی تو فکرمه یا عوضش کنم یا النگو بگیرم میترسم بیرون از دستم بیفته هیچ شه

اصلا بیرون دستت نداز 

اصلاااااا

مملکت جوری شده ک برا یه کیسه نون هم ممکنه ادمو خفت کنن

طلا جای خود داره

فقط و فقط جایی مهمونی خاصی بود

اصلا بیرون دستت نداز اصلاااااامملکت جوری شده ک برا یه کیسه نون هم ممکنه ادمو خفت کننطلا جای خود داره ...

من فقط برای اینکه میگن طلا واسه گردش خون خانم ها خوبه میذارم مخصوصا برای رحم میگن پاپند بذارید تا قبل اینکه اینو بدونم خودم طلا نمیذاشتم 

حالا معمولا آستین لباسم بلنده چون ب نور آفتاب حساسم وگرنه واقعا ترس داره تو این شرایط اقتصادی تو ی کوچه خلوت خفتت کن خدا رحم کنه 

من فقط برای اینکه میگن طلا واسه گردش خون خانم ها خوبه میذارم مخصوصا برای رحم میگن پاپند بذارید تا قب ...

خیلی وحشتناک شده

سر اینه ادم میترسه

حتی بدلی ک شکل طلا باشه هم توی شهر بزرگ باشی نباید بندازی

یه چییزی باشه ک داد بزنه بدله...

چیزای وحشتناکی سرش ادم میشنوه