2777
2789
عنوان

مخالفی نظر نده خببببببب

256 بازدید | 27 پست

هر تاپیکی مخالف بودین نظر ندین قشنگا

نیاز به توهین نیس نی نی یار تاپیکمو قفل کرد😏

اگه مخالفین نیایین من راهنمایی میخوام

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

من تعریف از خود نباشه مهربونم دز حد توان کمک مالی میکنم کاری از دستم بر ییاد انجام میدم

ولی بشدت از خدا دور شدم میخونم از فردا زیارت عاشورا ولی چله نمیگیرم

ولی متوجه نشدم گفتین روحم ظرفیت نداشته باشه ؟یعنی چی

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تعریف از خود نباشه مهربونم دز حد توان کمک مالی میکنم کاری از دستم بر ییاد انجام میدمولی بشدت از خ ...

والا منم علم ندارم متاسفانه 😂

اینو جایی دیدم میگن بهتره چله ور ندارین

تاپیک رو قفل کرده بودی مجبور شدم اینجا برات بنویسم...تو که عشقی گلم با قلب قرمز برات♥️ اما من به دین ...

باشه عزیزم هر کسی عقیده خودش براش قابل احترامه

نی نی یار میاد میترکونه نگو اینارو

امیدوارم به ارامش برسی قشنگم

والا منم علم ندارم متاسفانه 😂اینو جایی دیدم میگن بهتره چله ور ندارین

اره خیلی شنیدم میگن چله نگیرین

عزیزم باور کن نماز به ادم ارامش میده نمیدونی چه شبهایی رو فقط با نماز تا صبح سرکردم ک جون رو از خودم نگیرم

اون لحظه ای ک سجده میکردم انگار سر رو پای خدای خودم میزاشتم و زار زار گریه میکردم تنها ارامشم تنها کاری ک از دستم برمیومد همین بود و خداهم خیلی قشنگ نجاتم داد و یه نفر رو به زندگیم اورد که با چشم خودم مهربونیشو دیدم که شاید تا قبل این اصلا نمیشناختمش ولی الان تنها کسیه ک دارم و وقتی صداش کنم بی جواب نمیزاره شاید کلیشه ای باشه یا غیر قابل باور ولی امام زمان همون کسیه ک باید توی زندگیمون و یادمون و دعاهامون باشه چون دعاهاش گیراست و قلبش مهربونه

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

عزیزم باور کن نماز به ادم ارامش میده نمیدونی چه شبهایی رو فقط با نماز تا صبح سرکردم ک جون رو از خودم ...

خداروشکر امیدوارم منم حسای شیرینو تجربه کنم