2777
2789
عنوان

خانومای که بچشون دیر زبون باز کرد

96 بازدید | 8 پست

دخترم دو سالشه تک کلمه میگه هر کلمه هم بگم تکرار میکنه ولی نمیتونه جمله بگه مثلا مامان بیا میخواد چیزی بگه کلی عه عه میگه اشاره میکنه ناله میکنه تا من متوجه بشم اعصابم خورد میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوکی بچت صبر داشته باش

قصه زیاد بخون براش و شعر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

عادیه. پسر من تازه چند روز بعد از تولد ۲سالگیش گفت بابا بالاخره. تا قبل از اون یک کلمه هم حرف نمیزد ۳سالگی عین بلبل حرف میزد و جمله میگفت

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

صبور باش.براش کتاب داستان بگیر قصه هاشو براش تعریف کن...الکی تعریف کن حتما لزومی نداره عین قصه رو بگی...هربچه ای یه مدله...دخترمنم دوسال و ۶ ماهس تازه یاد گرفته جمله دو کلمه بسازه...

مرسی عزیزم حتما

سلامت باشی...براش آهنگ بزار باهم برقصید باهاش روزی یک ساعت بازی کن ...قابلمه هاشو بیار بگو بیا غذا درس کنیم مثلا رب بریز روغن بریز تا اونم یاد بگیره.عکس حیوانارو بزن ب دیوار ..‌نشونش بده و صداشو دربیار...هرجی بازی کنه برا آیندش خوبه.دختر من وقتی غذا میخوره اگه گشنه باشه که غذارو میخوره اگه نه با غذا بازی میکنه میریزه رو فرش مامانم میگه حق نداری دعوا کنی بچه رو.....اسی برام دعا کن ...ممنون