2777
2789
عنوان

اومدم خیر سرم رژیم بگیرم از صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 106 پست
رژیم شیردهی دکتر کرمانی انگار خوبه شلید فردا بخرم الان یکی گرفت راضیه

میرم پیش دکتر خودم اگه اینجوریه اونم میده

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخداناشکری نکن خدارابابت شوهر خوب و این همه نعمت شکر کن بخدا بخدا شش ماهی میشه که شوهرم پولی نداره بیکار و بی‌عار بچم حسررته یه برنج مرغ خیلی وقته تو دلشه صبح گفت مامان اگه میخواستی هرروز بهم نون پنیر سیب زمینی بدی .را منو بدنیا آوردی؟؟؟ هرروز تو تلویزیون اینایی که گفتی میبینه اشک می‌ریزه کباب..بستنی...نون خامه ای بعد شما ناشکری میکنی؟

تروخداناشکری نکن خدارابابت شوهر خوب و این همه نعمت شکر کن بخدا بخدا شش ماهی میشه که شوهرم پولی نداره ...

ای وااااای 

کاش تاپیک نمیزدمممم لعنت ب من 

انشاءالله عزیزم انقد خدا بهتتتت بده که نتونی جمع کنی 

منو حلال کن😭😭

ب خدا اینم هرشب نمیخره 

انقدم گرونی شده توقع ندارم اصلااا

اسی یه رژیم خوووب بهت میدم راحت کم کنیوزنتو ضربدر بیست منهای دویست کناون بشه کالری روزانتهفته ای دوس ...

آخه با دوتا بچه باشگاه نمیتونم 

ولی رقص میتونم تو خونه

ای وااااای کاش تاپیک نمیزدمممم لعنت ب من انشاءالله عزیزم انقد خدا بهتتتت بده که نتونی جمع کنی منو حل ...

نه فداتشم این چه حرفیه فقط گفتم همش بگو خدایاشکرت انشالله خدا به شماهم هرروز بیشتر ببخشه

به شوهرت بگو نخره شیر دهی راحت‌تر وزن کم میکنی و اینکه هرچی زودتر چربی جوان تر باشه زود آب میشه

وای من که اصلا اینطور نبودم با اینکه بچم زیاد شیر میخورد ولی توی شیردهی خیلی خیلی چاق میشدم چون خودم هم ضعف میکردم در نتیجه زیاد میخوردم

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

به شوهرت بگو نخره شیر دهی راحت‌تر وزن کم میکنی و اینکه هرچی زودتر چربی جوان تر باشه زود آب میشه

میگه بچه شیر میدی اجازه نمی‌ده 

وای من که اصلا اینطور نبودم با اینکه بچم زیاد شیر میخورد ولی توی شیردهی خیلی خیلی چاق میشدم چون خودم ...

مثل منننننن

نه فداتشم این چه حرفیه فقط گفتم همش بگو خدایاشکرت انشالله خدا به شماهم هرروز بیشتر ببخشه

انشاءالله بهترینها براتون اتفاق بیوفته عزیزممم