2777
2789
عنوان

اومدم خیر سرم رژیم بگیرم از صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخام بشم ۷۰ باید ی ۷ ۸ کیلو کم کنم هرچند صورتم ب فنا میره😆😆😆😆ان شاالله از فردا🤪

من به ۷۰ هم راضی ام ولی کو اراده تا عصر رژیمم بعدش حملههه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

ن اصلا، سهمیه شیردهی اش جدا از وعده های روزانه بود، من گاهی حتی وعده شیردهی اشم نمیخوردم

چه خوب منم رژیمش و بخرم به نظرت؟ یا با همون کالری شماری پیش برم؟ یادت نیست دقیق چیا داشت؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

منم میخام بشم ۷۰ باید ی ۷ ۸ کیلو کم کنم هرچند صورتم ب فنا میره😆😆😆😆ان شاالله از فردا🤪

مال من هنوز فردا نشده 

نمی‌دونم چرا فردا برام وجود ندارد 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

مرسییی عزیزممم رقص چی بلاخره با رعایت میاد پایین

رقصم خوبه کلن ورزشای هوازی سرعت چربی سوزیت رو بیشتر میکنه،مراقب سلامتیت باش هیچی ارزششو نداره

من بعد رژیم نابود شدم رسمن چون با رژیمای غیر استاندارد رفتم جلو،هر چی دلت میخواد بخور ولی کم خودتو محدود نکن 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

رقصم خوبه کلن ورزشای هوازی سرعت چربی سوزیت رو بیشتر میکنه،مراقب سلامتیت باش هیچی ارزششو ندارهمن بعد ...

اره عزیزم 

درسته 

منم با رقص و شلنگ تخته ای مگه کم کنم

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

منم ۷۰ بشم عالی میشم

قدت چنده؟

چ خووووب انشاءالله ارادم برگرده

رژیم شیردهی دکتر کرمانی انگار خوبه شلید فردا بخرم الان یکی گرفت راضیه