2777
2789
عنوان

اومدم خیر سرم رژیم بگیرم از صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 106 پست
بعضیا تو شیردهی چاق میشن من سر بچه اولم۴۵کیلو شدم لاغر شدید برا دومی فهمیدم دارم چاق میشم بعضیا چاق ...

من چاق میشم

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه زن نادان ادم موقع شیردهی رژیم میگیره بهت برنخوره نادان میگم بچتو یه ناقص میخوای تحویل جامعه بدی ...

قرارنیست تو شیر دهی هرچیزی مصرف بشه صرف شیر دادن .بله باید رعایت بشه خوردن شیرینی خامه ای چه تاثیری داره جز چاقی 

وای وای تو منی یا من توام منم باید ۷ کیلو کم کنم چند روز هی میگم از فردا یهو امشب شوهرم اومد با دو تا پلاستیک پر خوراکی کره خامه نوشابه چیپس بزرگ پفک پاستیل 😭😭😭اونم میگه بچه شیر میدی حالا نن چیکار کنمممم😭😭

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

رژیم مگه چی میشه بگیرم

خب گرسنگی نباید بکشی ک 

چون شیر خودتو میدی 

باید جون داشته باشی 

بجای قند عسل و شیره انگور و شیره خرما و شیره توت  و انجیر یخور 

رژیم نگیر الان ولی پیاده روی کن و ورزش کن 

اما غذاتو بخور 

غذاهایی ک بیشتر پروتئین میدن بهت و انرژی میدن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

به حرف بعضیا اینجا گوش نکن خانومم عقلتو بکار بنداز شیرینیجات و همه چی الان برای تو ضروریه تو وقتی دا ...

وا با شیرینی خامه یی چه چیز سالمی داره طرف دیابت میگیره میتونه اجیل بخوره چیزهای مقوی بخوره ضعف نکنه 

آخه زن نادان ادم موقع شیردهی رژیم میگیره بهت برنخوره نادان میگم بچتو یه ناقص میخوای تحویل جامعه بدی ...

بابا هیی نمیشه بچه کمکی بخوره حله 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

وای وای تو منی یا من توام منم باید ۷ کیلو کم کنم چند روز هی میگم از فردا یهو امشب شوهرم اومد با دو ت ...

چکار کنیمممم 

پریشب هم خامه و عسل و نون خریده بود 

منم ک ی بی اراده ی چاااق

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

عزیزم رژیم شیردهی دکتر کرمانی رو بگیر، البته بچه ات باید شش ماهه اولو رد کرده باشع، من خودم وقتی بچم ...

رژیمش چجوریه؟ گرسنگی هم داشت؟

بعضیا تو شیردهی چاق میشن من سر بچه اولم۴۵کیلو شدم لاغر شدید برا دومی فهمیدم دارم چاق میشم بعضیا چاق ...

اخی چ بد، من خیلی لاغر شدم تا ۲ سال و دوماه هم شیر دادم ب پسرم، ولی تو این یکسال ۷ کیلو چاق شدم عوضش دراومد😁😁😁😁

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

اصولی رژیم بگیر و فقد300کالری از کالری روزانت کم کن اینجوری ن تو اسیب میبینی ن بچه،رژیمم نگرفتی عب نداره مهم اینک وزنتو ثابت نگه داری بجتو ک از شیر گرفتی این چن کیلوی اضافرو اب میکنی فقد نزا بالاتر از این بره لازم نیس چار پنج تا شیرینی بخوری یا موز کاملو کل دیس کبابو.. از هر کدوم یمقدار بخور باس خودکنترلی داشته باشی و ادامه ندی فک کن همون یه گاز اول ،اخرین لقمت بوده

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿