2777
2789
دخترا هیچ وقت انرژیی که قراره بزارید رو پیشرفت خودتونو با نفرین کردن به اونا حروم نکنید!اولا که کارم ...

چون اون آدم باعث شد اعتمادمو نسبت به همه از دست بدم قلبمو تیکه پاره کرد از اعتمادم سو استفاده کرد آخرشم به بدترین شکل ممکن ولم کرد وسط رله بخدا فقط اینجوری دلم خنک میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم از این به بعد حس کردی نظر خانواده برای طرفت مهمه اول رضایت نامه مامانشو ببین بعد زمان بزار ب ...

اره بخدا باید همین کارو بکنم همین مردان مه جامعه رو به گند کشیدن خوبم بلدن خانومارو بد جلوه بدن بخدا امشب برام خواستگار اومده پسره همه چیش اوکیه خونه ماشین حرف حرف خودشه نه خانوده اما من هنوز با این مسئله کنار نیومدم

چون اون آدم باعث شد اعتمادمو نسبت به همه از دست بدم قلبمو تیکه پاره کرد از اعتمادم سو استفاده کرد آخ ...

دلت اون وقتی خنک میشه که دیگه صادقانه اعتماد نکنی،زرنگ بشی

به قول کاربرا هنوز از یه پسر سطح پایین ضربه نخوردی بدونی شیماکاتوزیان چقد حق میگه

چه بهتر که دیگه نتونی راحت اعتمادکنی،درعوض اونی که بتونه اعتمادتو جلب کنه حتما آدم حسابیه

فدای سرت که خورد،تجربه شد

اره خیلی سخت میگیرم جای کوچیکی زندگی می‌کنیم آدم معتقدیم حس میکنم به همسر آیندم خیانته یا این مرتیکه قراره بعدا یه من بخنده اینا عذابم میدن

اره بخدا باید همین کارو بکنم همین مردان مه جامعه رو به گند کشیدن خوبم بلدن خانومارو بد جلوه بدن بخدا ...

بیا!طلا رو داری بخاطر خاطرات یه آهن زنگ زده نادیده میگیری

کی قراره یکم خودخواهی یادبگیری؟

اونم الان بهترین دخترارو پس میزنه تنها به یاد تو؟

بیا!طلا رو داری بخاطر خاطرات یه آهن زنگ زده نادیده میگیریکی قراره یکم خودخواهی یادبگیری؟اونم الان به ...

مامانمم همینو میگه خیلی حماقت میکنم که همیشه دیگران اولویت منن یعنی همین گند میزنه به زندگیم 

اره خیلی سخت میگیرم جای کوچیکی زندگی می‌کنیم آدم معتقدیم حس میکنم به همسر آیندم خیانته یا این مرتیکه ...

خودتو شکنجه نکن،نترس همسر آیندتم معصوم نیست

درضمن خیانت به یه نفر بعد از شروع رابطه باهاش اتفاق میوفته نه قبل از ورود به زندگیت،سعی نکن به خودت عذاب وجدان بدی که تنبیه کرده باشی خودتو

خودتو شکنجه نکن،نترس همسر آیندتم معصوم نیستدرضمن خیانت به یه نفر بعد از شروع رابطه باهاش اتفاق میوفت ...

مرسی که انقدر خوش قلبی هنوزم آدمای خوبی مثل شما هستن که وقت میزارن وگرنه الان قلبم ترکیده بود خیلی آروم شدم 💋😘

ببین تو الان ازدواج دومته در اصل

انقد باید با وسواس انتخاب کنی انقد سختگیرانه انتخاب کنی که  از طرف خودت که هیچ از طرف اونم مطمئن باشی

چون دیگه بار دوم نمیگن مشکل از پسره بود،میگن چطور شد هر پسری به این دختره رسید مشکل دار بود؟

حالا تو نشستی زانوی غم بغل گرفتی که چرا کسی که صد درصد بعد ازدواجم اعتباری نداشت قبلش رفته؟عاقلی تو؟

ببین تو الان ازدواج دومته در اصلانقد باید با وسواس انتخاب کنی انقد سختگیرانه انتخاب کنی که از طرف خ ...

آی آی آره مخصوصا که آلام بار دومه دیگه فقط خودمو شکنجه میدما

مرسی که انقدر خوش قلبی هنوزم آدمای خوبی مثل شما هستن که وقت میزارن وگرنه الان قلبم ترکیده بود خیلی آ ...

ان شاالله که بهترینا برات اتفاق بیوفته

تو خود قرآن حدا مستقیمن گفته چه بسا اتفاقاتی که شما شر میپندارید ولی در اون خیری برای شما هست!

کافیه به خدا اعتماد کنی،انقد بازخواستش نکن

اگه یه کوچولو ام تونسته باشم آرومت کنم،خوشحال میشم واقعا

ان شاالله که بهترینا برات اتفاق بیوفتهتو خود قرآن حدا مستقیمن گفته چه بسا اتفاقاتی که شما شر میپندار ...

خیلی ازت ممنونم یه دنیا تشکر میکنم برای شما هم همچینین بهترینارو آرزو میکنم بخدا به اندازه چندین سال انگار با اون آدم فاصله گرفتم با حرفاتون کلی آروم شدم نمیدونم چطور تشکر کنم