2777
2789

دیگه جونی برام نمونده خییلی بی حالم پا چشام سیاه شده میتونم بخورم ؟؟

خونریزی زیاد نمیشه ؟؟

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا  فکر کنم نباید بخوری چندروز اول

روز سوم دیگه خونی تو بدنم نیست  یعنی نخورم ؟

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

تو سایت ها اگه بری میگه مشکلی نیست 

ولی من وقتی می‌خوردم خونریزیم زیاد میشد از طریق گوشت و اینجور چیزا آهن بدنتو تامین کن 

یا بعد پریودی بخور که جذب شه

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

اگ کم خونی شدید نداری در ماه فق هفت روز پریودی قرص اهن نخور بقیه روزارو بخور 

اگ کم خونی خیلی شدید داری ک اذیتت میکنه از کپسول سیدرال استفاده کن و دوره پریودی نخور همراه با فولیک اسید هم بخور 

توضیه نمیشه تو دوران پریودی قرص اهن بخوری چون فایده ای ندارع و جذب نمیشه 

مگه نمیخوردی تا الان؟😕

بله بخور کم کنه یا زیاد خونو مهم نیس،مگه میشه بدون اهن دووم اورد اصلا،وقت خواب هر شب مصرف کن

من ی شب نخورم صبش هی سرگیجه دارم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

تو سایت ها اگه بری میگه مشکلی نیست  ولی من وقتی می‌خوردم خونریزیم زیاد میشد از طریق گوشت و این ...

ووای نه خونریزیم زیاد بشه میمیرم دیگه 

اگ کم خونی شدید نداری در ماه فق هفت روز پریودی قرص اهن نخور بقیه روزارو بخور  اگ کم خونی خیلی ...

چ جالب

ولی من وقتی نمیخورم ی سردرد و سرگیجه دارم ک بعد خوردنش خوب میشم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...