2777
2789
قربونت برم خداکنه میدونما قراره سرپاشم چون یه بار شدم از همه جا بلاکش کردم همه عکساشو پاک کردم شمارش ...

کار خوبی کردی 

اینم میگذره ولی جاش میمونه بديش همینه

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

منم حس میکنم بختم بستس 😂 فکرش کن چندسال بپاش صبرکردم مادرش اومد خونه مون واسه دیدنم درصورتی خب عکسا ...

وای وای این زنیکه ها مگه هم جنس ما نیستن چرا انقدر ظالمن دارن زندگیامونو خراب میکنن حس میکنن قراره بهتر از ما گیرشون بیاد امیدوارم مثل سگ بمیرن مامان اینم هر تهمتی بلد بود بهم زد الکی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میدونم اینکه چیشد منو نخواست یا همین حرفی که الان میگی میاد تو ذهنم دلم میخواد هرچی دم دستم هست ...

چرا؟چرا شکر نمیکنی که قبل اینکه نامزد کنید،علنی بشه،ازدواج کنید،بچه داشته باشی این اتفاق افتاده؟خوب بود ده سال از عمرت تباه که شد بزاره بره؟

میدونی الان هزاران زن مثل من هست که آرزو میکرد تو همین دورانی که مال تو تموم شد رابطش تموم میشد؟

چرا؟چرا شکر نمیکنی که قبل اینکه نامزد کنید،علنی بشه،ازدواج کنید،بچه داشته باشی این اتفاق افتاده؟خوب ...

اره میدونم وقتی نامزدیم بهم خورد هم میگفتم کاش همون موقع تمومش میکردم چند وقت رفتیم دادگاه پدرم دراومد ولی خب دله دیگه زمان میبره

وای وای این زنیکه ها مگه هم جنس ما نیستن چرا انقدر ظالمن دارن زندگیامونو خراب میکنن حس میکنن قراره ب ...

مادر این از اول با من بو بود منم نمیدونستم چون گفته بود وصلت غریب ن و باهم دوستید دختر مناسبی نیست پسرس چن ماه باهاش بحث کرد تا راضی شد بیا خونه ما 

من ک دعا میکنم روز خوش نبینن حتی پسرش 

اگرم زن گرفت ب دوماه نکشه جدا شه 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

اره میدونم وقتی نامزدیم بهم خورد هم میگفتم کاش همون موقع تمومش میکردم چند وقت رفتیم دادگاه پدرم دراو ...

آفرین،منطقی بهش نگاه کنی خودتم راحت تری

گریه خواستی بکن،غصه خواستی بخور ولی نزار احساساتت سرنوشتتو رقم بزنه،با عقل جلو بری همیشه برنده ای

عاقلانش اینه که فکر کنی پسری که نظرش وابسته به نظر مادرشه اونم تا این حد خداروشکر که قبل اینکه زخمی بزنه از زندگیت رفت

آفرین،منطقی بهش نگاه کنی خودتم راحت تریگریه خواستی بکن،غصه خواستی بخور ولی نزار احساساتت سرنوشتتو رق ...

اره خداروشکر میکنم فقط از ایم حرصم میگیره دوسال تموم میگفت من راضیشون میکنم راضی نشدن هم خودم میام این همه خاطره راستش حرصم از این میگیره که اصلا چرا دستم به دستش خورد 

دخترا هیچ وقت انرژیی که قراره بزارید رو پیشرفت خودتونو با نفرین کردن به اونا حروم نکنید!

اولا که کارما داره

ثانیا حال خودتون بد میشه

درضمن اون بدبخت بشه نفعش به تو چیه؟فک کن مقدره اولین خواسته ای که از خدا داشتی برآورده بشه از کجا معلوم؟چرا جای دعا و خواستن چیزای خوب برای خودت بدی برای دیگری بخوای؟

اره خداروشکر میکنم فقط از ایم حرصم میگیره دوسال تموم میگفت من راضیشون میکنم راضی نشدن هم خودم میام ا ...

به نظرم از این به بعد حس کردی نظر خانواده برای طرفت مهمه اول رضایت نامه مامانشو ببین بعد زمان بزار برای آشناییو خاطره ساختن،اینا مرد نشدن دارن اداشو درمیارن کسی که با چارتا حرف نظرش 180درجه عوض میشه خیلی خطرناکه