2777
2789

امروز غروب کلاس داشتیم

همکلاسی ام را که اسمش فاطمه بود فاطی صدا کردم بعد از 20 جلسه که خودش بارها با من شوخی کرد و حتی یکی دو بار به تمسخر جواب منو داد

ولی جلو جمع همه منو تحقیر کرد و با لحن خیلی بد و تند در حالی که انگشت اشاره اش به سمت من بود گفت بار آخرت باشه منو فاطی صدا میکنی و گرنه من میدونم و تو؟!!

گفتم نمیدونستم ناراحت میشی چون به دوستانی که فاطمه بود فاطی میگفتیم

من واقعا از روی صمیمت فاطی صداش کردم 

دلم خیلی شکست با اینکه از من ده سال کوچکتره و مجرده 

خیلی تحقیر شدم جلو همه و واقعا پکرم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی جنبه😑😑

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

گور باباش.بی جنبه ی کچل!نبینم از فردا بری طرفش😠 گرازچه

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

بی جنبه بوده ولش کن شایدم یهویی جوگیر شده

وقتی یارو از اسپری خودش استفاده میکنه》پیس پیس......ولی وقتی اسپری من میفته دستش 》پیس پییییییس پییییییییسسسس زااااارت زوووورت

ناراحت نشو

خیلیا رومخفف کردن اسمشون حساسن

فوری واکنش تندنشون میدن

فراموش کن خصوصاکه میگی۱۰سال ازت کوچیکتره

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

حرکتش زشت بود میتونست بعدا و اروم بهت بگه رو اسمم حساسم و لطفا اسمم و کامل بگو .

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..