2777
2789
عنوان

عدم تمرکز فرزندم

234 بازدید | 39 پست

پسرم توی کلاس اصلا توجه نمیکنه به چیزی امروز فرستادمش کلاس نقاشی خیلی علاقه داشت سر کلاس اصلا توجه نمیکنه ب طوریکه معلمش گفت نیارش ولی میاد توی خونه هر چی تو کلاس یاد دادن. تکرار می‌کنه حفظیاتش خوبه اما روی کاغذ نمیتونه بیاره چهار سال و نیمش هست می‌خوام بفرستمش قبل از پیش دبستانی چند وقتی مهد شاید یه چیزایی یاد بگیره نمی‌دونم چکار کنم تا حالا هم هر وقت خواستم که بفرستم که یاد بگیره بدون من جایی نمی موند الان یکم بهتر شده امروز موند توی کلاس اما اینقدر توجه نداشت معلم گفت دیگه نیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشی تبلت🫠

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

به نظرم مشکل از معلم بوده خب بچه چهار ساله مگه چقدر قراره توجه کنه 

معلم باید اونقدر جذاب باشه که بچه رو جذب کنه 

کلاس نقاشی اصلا به این سن مناسب نیست همون مهد خوبه که البته مهد خوبی هم باید باشه؟

کلا بچتون شیطونه ؟ 

وای پسر منم ۵سالشه تمرکزش خیلی پایینه نهد هم میره ولی وقتی میاد خونه پای تلوزیونه نمبدون چیکارش کنم

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

یک کار ازش میخوای بپرس چی گفتم؟

تلوزیون باصدای کم گوش بده

خاک بازی، آب بازی و... زیاد بازی کنه

ببرش طبیعت، چرخه مثلا آب توضیح بده، 

سرگذشت سنگ، 

فواید درختها بالمس و نگاه کردن بهش و...بگو

بازی های تمرکزی زیاد انجام بدید

مثلا بازی یک وسیله تواتاق جابجا شده یا حذف شده انجام بدید باهم و...

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
همون بهتر که نفرستیش!معلمی که با یه جلسه تشخیص میده و رای صادر میکنه که دیگه نیارش معلومه نه از دانش ...

من خودمم خیلی ناراحت شدم اما اصلا به روی پسرم نیاوردم و جلوش چیزی نگفتم انتظار نداشتم چنین حرفی بزنه چون میدونم بچه کم هوشی نیست نمی‌گم نخبه هست بچم اما کم هوشم نیست تلاش می‌کنه که یاد بگیره من خودم توی حیاط بودم صدا میومد اصلا نشنیدم که حتی شلوغ کنه اما معلم می‌گفت توجه نمیکنه 

وای پسر منم ۵سالشه تمرکزش خیلی پایینه نهد هم میره ولی وقتی میاد خونه پای تلوزیونه نمبدون چیکارش کنم

تلوزیون روزی ۱تا۲ساعت بیشترنباشه، اونم درطول روز نه یکدفعه

تلوزیون روزی ۱تا۲ساعت بیشترنباشه، اونم درطول روز نه یکدفعه

والا پسرم بیست جهاری پای تی وی😔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

من خودمم خیلی ناراحت شدم اما اصلا به روی پسرم نیاوردم و جلوش چیزی نگفتم انتظار نداشتم چنین حرفی بزنه ...

نقاشی توخونه زیاد بکشه حتی خط خطی

قصه بخون، بگو چی متوجه شدی

برگه بردار، بگو یک داستان بگو، بنویسم 

بعد نقاشیش بکش