2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 3533 بازدید | 129 پست
چقدر زندگی و افکارت شبیه منه ... من هم بهم خیانت شد ولی نمیتونم هیچ جوره طلاق بگیرم. نه میتونم از ب ...

ما زنان قوی هستیم عزیزمن... من به خودم میگم من نمیبازم من میجنگم 

گاهی شاید خسته بشم

شاید بابچهام بدخلقی کنم

ولی این زندگی منه و بچهام مهمترازهرچیزی ان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما زنان قوی هستیم عزیزمن... من به خودم میگم من نمیبازم من میجنگم گاهی شاید خسته بشمشاید بابچهام بدخل ...

دقیقا... باور کن با طلاق بازنده اصلی خودمونیم ... زنها خیلی بعد طلاق سخت بهشون میگذره. این یه واقعیت تلخه. الان حداقل در قبال مون مسیولیت دارن ولی طلاق بگیریم همه زندگی به عهده خودمونه و این خیلی سخته برای یه خانوم

دقیقا... باور کن با طلاق بازنده اصلی خودمونیم ... زنها خیلی بعد طلاق سخت بهشون میگذره. این یه واقعیت ...

دقیق من زنایی رو میبینم ک بعد طلاق همه روشون چشم داشتن یک واقعیت تلخ جامعس

پس انگشت نما نباشی و سایه به اصطلاح یک مرد بالاسرت باشه بهتره

نر بی صفت

👌👌👌👌👌👌👌

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

حالا من همیشه با مامانم درگیری دارمخیلیم از دستش حرص میخورم داد میزنم هوار میزنم😂😂عزیزمنی آجی منی� ...

عریزی 🫂🫂

همه مامانا همینن😐🥲😃

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

عزیزم سر زندگیت بمون شوهرته در قبال تون مسئولیت داره خرج تون رو میده بچه ها مریض شن متعهده در قبالشون . ولی جدا بشی همه چی گردن خودت میمونه تو میمونی و یه دنیا مسیولیت و بار زندگی . و مطلقه میشی . اون زنه میاد جات تو خوشی میفته دو دستی

عزیزم سر زندگیت بمون شوهرته در قبال تون مسئولیت داره خرج تون رو میده بچه ها مریض شن متعهده در قبالشو ...

ممنون همین تصمیم گرفتم  چون پای دوتا بچه وسطه اگه تنها بودم یک لحظه ام نمی موندم.

ممنون همین تصمیم گرفتم چون پای دوتا بچه وسطه اگه تنها بودم یک لحظه ام نمی موندم.

عزیزم تاپیکم رو‌بخون . منم مثل شما همسرم یه زن داره ولی صیغه ست و کسی نمیدونه اول برام خیلی سخت بود و تصمیم گرفتم جدا شم. بعد دیدم نمیتونم جدا شم پشتوانه ندارم بچه هام میفتن زیر دست این و اون. بخدا بهترین پدر و مادرم داشته باشی بعد طلاق نمیتونی باهاشون بسازی. خونه خودت بهترین جای دنیاست. به جهنم که زن داره. خودتو آواره کنی برا یکی دیگه؟؟؟

عزیزم تاپیکم رو‌بخون . منم مثل شما همسرم یه زن داره ولی صیغه ست و کسی نمیدونه اول برام خیلی سخت بود ...

درکت میکنم خیلی سخته .برا من سختر چون همه میدونن از آشنا تا غریبه واینکه قراره با اون زن تو یه خونه زندگی کنم من اصلا به خودم فکر نمی‌کنم فقط فکر بچه هامم بخاطر اوناست که دارم کنار میام با همه چی .

درکت میکنم خیلی سخته .برا من سختر چون همه میدونن از آشنا تا غریبه واینکه قراره با اون زن تو یه خونه ...

وااای خیلی سخته دیگه تو یه خونه با هم زندگی کنید... شوهرت چی میگه ? خب قبول نکن با هم باشید بگو خونه جدا بگیره . اینجوری تحملش راحت تره ...‌ خونه مادرشوهرت چطور میرید؟ دو تا تون با هم میرید؟

وااای خیلی سخته دیگه تو یه خونه با هم زندگی کنید... شوهرت چی میگه ? خب قبول نکن با هم باشید بگو خونه ...

شوهرم میگه من دوست دارم با هردوتاتون تو یه خونه باشم نمیتونم از تو بچه هام یه لحظه ام جدا باشم به اون دختره گفته اون قبول کرده گفته باشم من با زن اولت تو یه خونه زندگی میکنم منم خیلی بهش گفتم  نمیتونم نمیشه ولی اصلا گوش نمیده به ناچار قبول کردم .بله وقتی باهم هستیم مجبورم همیشه همه جا باهم بریم شوهرم میگه مسافرت بیرون هرجا رفتم همه باهم میریم .