2777
2789

دوشب بحث کردیم امشب الکی خودش دوباره شروع کرد دلم خیلی بد شکست 

برگشته میگه راضی نیست از مالش حتی ی نون بخورم 

چیکارکنم به نظرتون 

تو صورتم قشنگ گفت هیچی از مالمو راضی نیستم بخوری بعد شنیدنششکستم خرد شدم رفتم تو اتاق تو خفا گریه کردم 

اینقدر اعصابم بهم ریخت استفراغ عصبی بهم دست داد ی  ساعت تو دستشویی بودم نیومد بپرسه مردم زنده ام 

از خدا خواستم بمیرم راحت شم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دلم از ته ته ته ته ته  صدای شکستنشو شنیدم 

چرا اینقدر من بیسرزبونم  

اشکم بند نمیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو نفقه حق یه زنه 

و بگو راضی نیستم بابت تمام زحمتایی که تو زندگی کشیدمو ندیدی 

شده بهش پیام بده 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بیخود میگه وظیفشه خرجتو بده 

نمیده بگو میرم نفقمو اجرا میذارم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

تودعواکه حلواپخش نمیکنن لبودهنن میگن دیگه

مردااگه نخواسته باشن میرن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!