2777
2789
عنوان

شوهرم امشب گفت راضی نی حتی نون بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 44 پست
تا الان همچین برخوردی داشته؟برا چی این حرفو زد

ببخشید اینقدر سرم درد میکنه و چشام پف دارن نمیتونم جواب بدم 

گیرای بیخود از زمین و اسمون داره 

خونه خواهرت نرو خونه مادرت نرو لباست کوتاهه با فامیل حرف نزن با برادرت شوخی نکن به خواهرت زنگ نزن خونه داری بلد نیستی غذات نمک نداره 

چمیدونم هرسری ازاین چیزای  کوچیک 

دیگه امشب نهایتشو تحمل کردم نمیدونم چیکار کنم

نمیتونم به خانوادم بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرد

برو بشین یه شکم سیر بخور 

بگو اونیکه باید راضی باشه منم نه تو

وظیفته خرج زنتو بدی 

نوش جونم هرچی میخورم

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

بنظرت با کسی نیس این حالتش عجیبه از هر تلاشی فرو گذار نمیکنه برای شکستن دلت ؟

دلیقا ن پولی میزنه اینقدر باید بگم برام پول بزنه تمام اعتماد بنفسمو ازم گرفت استقلالی ندارم 

ی چیزیبخرم باید اول بهشبگم 

ببخشید اینقدر سرم درد میکنه و چشام پف دارن نمیتونم جواب بدم گیرای بیخود از زمین و اسمون داره خونه خو ...

حسابی بی محلش کن حسابی جلوش گریه نکنی ها دختر آخه چرا حتی یه کلمه هم نگفتی بگی وظیفته آخه بگردم انقد دل نازکی چجور دلش میاد قلب نازکتو بشکنه الهی خدا ازش نگذره یکم قوی شو من ضعیف رفتار نکن 

غلط کردبرو بشین یه شکم سیر بخور بگو اونیکه باید راضی باشه منم نه تووظیفته خرج زنتو بدی نوش جونم هرچی ...

دیگه نمیخوام چیزی بخورم ولی نمیشه غرور دارم من 😭😭😭😭😭😭😭😭

خاک تو سر مادرش که نمیگه الدنگ اینجا چیکار میکنی برو به زن و بچت برس ببرتون بیرون تفریحی محبتی

یعنی ی بیرون کوچیک کوفتم میکنه بخدا از بس ایراد میگیره 

هردو کارشناسی

پس در حد کارشناسی برخورد کن

هر ریکشنی تا حالا داشتی از الان به بعد برعکسشو داشته باش

مثلن دادو بیداد میکردی الان سکوت کن

سکوت میکردی الان ابرو ریزی راه بنداز یه تغییری تو رفتارت بده که نظرش جلب بشه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..