2777
2789
عنوان

بنظرتون طلاق بگیره

92 بازدید | 7 پست

قشنگا دختر خاله من ۲۵ سالشه شوهرش ۳۲ سالشه ۴ ساله ازدواج کردن ولی خیلی مشکل دارن باهم اصلا با هم نمیسازن 

آلان شوهرش دائم داره بهش خیانت میکنه  و دختر خاله منم قصد طلاق داره 

بچه هم ندارن  خودش هم کار میکنه  مامان باباش هم گفتن میتونی دوباره پیش ما زندگی کنی 

الان خیلیی گیجه نمیدونه چکار کنه من خودمم میگم که طلاق بگیره 

لطفا شما که با تجربه ترید کمکش کنید میدم نظرات رو بخونه ❤️🎀

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی یه شخصیتی داره که با توجه له اولویت هاش واسه زندگیش تصمیم میگیرهمن با خیانت نمیتونم کنار بیام

اخه واقعا دیگه نمی‌کشه نه اخلاق داره نه رفتار خوبی داره 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

البته اینم بگم شوهرش وضعیت مالیش خیلی خوبه 

و به بهونه کار هفته ها ولش میکنه بهش خیانت میکنه 

وقتی هم که برمیگرده خیلی باهاش سرده و دائم سرش توی ‌گوشی اصلا بهش توجه نمیکنه 

اینجا برای یه چیز سطحیم میگن فقط طلاق دیگه خود دانی

چی بگم حداقل بعضی ها شاید واقعا کمکش کردن 

این مرد به درد زندگی نمیخوره

منم نظرم اینه ولی بازم گفتم راهنمایی بگیرم