2777
2789
عنوان

رشدعقب دست پای جنین در هفته 38

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 32 پست
هنوز نوبتم نشد ببینم چی میگن ولی بخدا دارم سکته میکنم همونو بگو چرا اول مشخص نبود ی خاکی بریزم سرم ا ...

روان خودم شوهرم بهم ریخته از دیروز نمیتونم بخابم یا چیزی بخورم

هنوز نوبتم نشد ببینم چی میگن ولی بخدا دارم سکته میکنم همونو بگو چرا اول مشخص نبود ی خاکی بریزم سرم ا ...

خانوما رفتم  سونو خداروشکر خطا سونو بود رشدش عقب بود 2هفته  ولی چیز عجیبی نبود وزنش2700گفت جای نگرانی اصلا نیست ممکن یکم ریز باش همیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا اشتباه خواهر منو نکن الکی ناراحت کرد خودشو

بهش گفته بودن سر جنین بزرگتر هست و تن و بدنش کوچکتره و احتمال کوتوله بودن هست

الان بدنیا اومده ماشالله قد بلندی داره بیا و ببین

بچه سالم سالمه

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
خانوما رفتم سونو خداروشکر خطا سونو بود رشدش عقب بود 2هفته ولی چیز عجیبی نبود وزنش2700گفت جای نگران ...

خب خداروشکر عزیزم انشاالله همه چیز عالی پیش بره

مامان یه دخمل گوگولی
تو رو خدا اشتباه خواهر منو نکن الکی ناراحت کرد خودشوبهش گفته بودن سر جنین بزرگتر هست و تن و بدنش کوچ ...

ممنونم  گلم اره دیروز رفتم سونو دیگ گفت 2700وزنش رشدش دوهفته کمتر ولی هیچ مشکلی نداره فقط لاغر بچه خواهر شما چند کیلودنیااومد با قند چند الان چند سالش ممنونت میشم جواب بدی

ممنونم گلم اره دیروز رفتم سونو دیگ گفت 2700وزنش رشدش دوهفته کمتر ولی هیچ مشکلی نداره فقط لاغر بچه خ ...

3 و ۲۰۰ بود

قند خواهرم بالا نبود زیر ۱۰۰ بود

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر