خانومااینجا تروخدا خدابیاید اینجا کسی بود سونوهاش همش خوب باشه تو هفته 38بهش گفته باش رشد سر شکم بچع خوب ولی دست پاهاش 4هفته عقب و احتمال کوتوله ای هست ولی بچه اش ساالم باشه سونو بیوفیزیکال دادم داالپر دادم دوتا غربالگری هاش سالم بود تا هفتع 33خوب بود یهو اینجور شد کسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولشون کن بابا همش استرس الکی به مادرم میدن من 9 ماه استراحتی بودم دختر من بدنیا اومد گفتن احتمال زنده موندنش 50 درصد هست الان مهر ماه 7 سالش تموم میشه کلاس اول میره
تو رو خدا اشتباه خواهر منو نکن الکی ناراحت کرد خودشوبهش گفته بودن سر جنین بزرگتر هست و تن و بدنش کوچ ...
ممنونم گلم اره دیروز رفتم سونو دیگ گفت 2700وزنش رشدش دوهفته کمتر ولی هیچ مشکلی نداره فقط لاغر بچه خواهر شما چند کیلودنیااومد با قند چند الان چند سالش ممنونت میشم جواب بدی