2777
2789
عنوان

رشدعقب دست پای جنین در هفته 38

441 بازدید | 32 پست

خانومااینجا تروخدا خدابیاید اینجا کسی بود سونوهاش همش خوب باشه تو هفته 38بهش گفته باش رشد سر شکم بچع خوب ولی دست پاهاش 4هفته عقب و احتمال کوتوله ای هست ولی بچه اش ساالم باشه سونو بیوفیزیکال دادم داالپر دادم دوتا غربالگری هاش سالم بود تا هفتع 33خوب بود یهو اینجور شد کسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم به منم اواخر بارداری گفتن رشد سر چند هفته عقبه چقدر فکر و خیال باطل کردم ولی خدا ر ...

ممنون  انشاالله  فردا خبر خوشبو بزارم جای دیگه میرم سونو

ممنون انشاالله فردا خبر خوشبو بزارم جای دیگه میرم سونو

عزيزم خودتو اذیت نکن نزدیک زایمانته من 38و 6روز زایمان کردم،الان آرامش تو حفظ کن هیچی نیس به دوستم تو 37 هفته براوزن بچش رفته بود همین گفتن بچه صحيح سالم بود اصلا فکرش و درگیر نکرد

بریز سطل آشغال این چرت و پرتا رو

کوتولگی از حدود هفته ۱۲ ب بعد قابل تشخیصه

یعنی چی الان ک جنین دیگه پیشکسوتی شده واسه خودش تازه رشد پاهاش عقبه؟؟؟؟

سعی کن این مدت زمان باقی مونده رو خوب بخوری خوبم مراقب جنینت باشی ک زودتر متولد نشه

ارامشتو حفظ کن صحیح و سلامت بغلته

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
بریز سطل آشغال این چرت و پرتا روکوتولگی از حدود هفته ۱۲ ب بعد قابل تشخیصهیعنی چی الان ک جنین دیگه پی ...

هنوز نوبتم نشد ببینم چی میگن ولی بخدا دارم سکته میکنم همونو بگو چرا اول مشخص نبود ی خاکی بریزم سرم الان چکار کنم اخ خطا یکی دو هفته  نیست4و 5هفته  عقب زد