2777
2789
عنوان

چجوری راننده حرفه ای شم

95 بازدید | 9 پست

من ۴ سال پیش گواهینامه گرفتم ازون موقعه نشستم پشت فرمون 

الان خیلی نیاز دارم . دخترم بزرگ شده و تابستونم هست هی میگه منو ببر بیرون منم محلمون جایه خوبی نیست... برم پارک  باید با اسنپ برم اونم هزینه اش بالاست 

کاره شوهرمم جوریه نمیتونه ببره 

ماشین شوهرمم همش دم دره ولی میترسم بشینم 

خییلی  دوست دارم بشینم برونم کارامو راه بندازم 

حرفایه امیدوار کننده بزنید تا ترسم بریزه 

تمرین کن

تنهایی برو انقد تا ترست بریزه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند باری رو با شوهرت بشین البته اگر بهت استرس نمیده ، بعد خودت بشین اول از جاهای خلوت شروع کن سعی کن جاهای شلوغ نری 

سعی کن هر روز پشت فرمون بشینی شده نیم ساعت ، ی روزه هیچ کس راننده نشده ولی اینو بدون همه راننده به دنیا نیومدند با تمرین و تلاش هر چیزی اوکی میشه 

و در آخر تمرین ، تمرین و تمرین  و تمرکز و در کنارش جسور بودن 

صب زود تنهایی برو دور بزن تمرین کن چندبار که بشینی یادت میاد و دیگه عادت میکنی

اول برم جایه خلوت ترسم که ریخت بعد از جلویه درمون شروع میکنم فعلا میترسم ماشینو از جلویه درمون تکون بدم چون خیلی شلوغه