2777
2789

از بهترین میوه های تابستان استفادع میکنن کلی غذا های رنگارنگ میذارن

انوقت مامان من میره یک کیلو میوه میخره میذاره زیر چادرش بچه نبینه دلش بخواد😐

این همه راه برای ابراز انرژی مثبت هست نه اینجوری فخر فروشی کنید اونم توی این گرونی🤦🏻‍♀️

یبارم یه چیز ساده نمیذارن همش غذا ها و میوه های رنگاو رنگ😐😐

کاربر جدید نیستم...   :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظر من هر کی هرکاری میخواد بکنه ب ما چه من خودم خوشم از تاپیکی نیاد نگاه نمیکنم مجبور که نیستیم

عزیزم این توی یه کشوری صدق میکنه که همه امکانات یکسان داشته باشن و شرایطشون یکی باشه

نه کشور ما که بشتر 60درصد کردم توانایی خریددندارن

کاربر جدید نیستم...   :) 

ما نسلی بودیم که مامان مون میوه نوبرونه و خوب تو خونه داشتیم،  نمیداد ببریم مدرسه. میگفت شاید کسی نداشته باشه و اذیت بشه. 

نمیدونم چه به سر عده ای اومده که این حرکتا رو دارن 

گفتنی هم عده مدافع شون میان و میگن ملت نبینن. 

ملت دارن و میخرن. 

ملت میان نت، ندارن میوه بخره؟ 

فقط میشن بهانه تراش های اعظم برای پوشاندن اشتباهات شون. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من دوس دارم 

خب استوری و پست علاقه مندیهای همون شخص هست 

من خودم بشخصه از دیدن غذاها و میوه ها کیف میکنم پس میبینی برا یه عده انرژی مثبت هست

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

حالی‌شون نمیشع اینجا گروه چته خونوادگیشون نیس یه سایت عمومیه گذاشتن این چیزا معنا نداره ، در ضمن همینا از همه گشنه ترن

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

عزیزم این توی یه کشوری صدق میکنه که همه امکانات یکسان داشته باشن و شرایطشون یکی باشهنه کشور ما که بش ...

خب ما نمیتونیم که جلوشونو بگیریم 

منم موافق این نیستم اما خب مخالفم نیستم 

اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم