2777
2789
عنوان

واقعا فاز اینایی که عکس غذا میذارن چیه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 77 پست

خب نبینید هرکس مختار هر تاپیکی که مخالف قوانین نباشه بزنه وقتی مخالف نبست چرا شماها پخالفید 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من امروز بیسکوییت رولی هارو بدم دخترم همش بهش میگفتم بیسکوییت عادی ببر ممکنه دوساات نخورده باشن ...

اره بخپا خیلی گرونیه مردم سر گوشت و میوه و اینا باهم دعوا دارن 

برن ببینند مصرف سالانه کشور چقدره

کاربر جدید نیستم...   :) 

از نظر امثال شماها هیشکی نباید هیچکاری کنهک خدایی نکرده یکی ناراحت نشهکوچکترین تفریحاتم نباید داشته ...

اینجور ادمها پر عقده و حسادت هستن میگن چون ما نداریم بقیه هم نداشته باشن والا من که کیف میکنم از تاپیکهاشون

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

من عاشق تاپیکای غذام

هر جا دیدید تگم کنید 

مخصوصا تزیین شیرینی و دسر

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

یسری پیج ها محتواشون اشپزی و سفره اراییه و طبیعیه که ازینکارا کنن،مثل اینه بگی رستوران دار نباید غذا سرو کنه که کسی نبینه هر دو شغلشون ایجاب میکنه اینکارو کنن

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

گلم شما میتونی خودت بپزی بخوری لذت ببری دیگه دلیل نمیشع ادم هر بار یه چیزی میخوره عکس تجملاتی بذاره

یوقتایی من خودم از اینجور تاپیکا ایده گرفتم 

عنوان تاپیک که میبینم چون دوس دارم باز میکنم 

قطعا اگه شما یا یسری از خانما بنظرشون تجملات هستن اصلا باز نمیکنن 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
اگه خیلی دلسوز مردمید برید به اونایی اعتراض کنید که باعث وبانی گرونی هستند میوه درجه یک فصل نیاز همه ...

اها چشم اینجا کشور ازادی بیان هست حالا میرم میگم بهشون متتظر کامنت شما بودم🤦🏻‍♀️

کاربر جدید نیستم...   :) 

اره بخپا خیلی گرونیه مردم سر گوشت و میوه و اینا باهم دعوا دارن برن ببینند مصرف سالانه کشور چقدره

این مقصرش مردم نیستن 

مقصرش کس دیگه است اعتراضتون ببرید برای دفترهای اونها 

تا حالا این کار کردید؟؟؟