2777
2789

حمایتم نمیکنن پشتم نیستن تازه هنوز نمیدونن اگه بفهمن پدرمو در میارن خستمم از واکنش فامیل و دشمنام هم نگم‌براتون...

از اینکه بعدها قراره تو‌خونمون چ بلاهایی سرمم بیاد چی بگم دم به دقیقه میکوبن تو سرم‌میگن دیدی همچیو خراب کردی همچی میشکنه گردن من فوشم میدن بد و بیراهم میگن چیکار کنم ن میتونم بهم بزنم ن اعصاب ادامه دادن دارم تازه هنوز عقدم نیستیم که خرش همین الان از پل رد شده خدایا صبر بهم بده کمکم کن نمیتونم به الله قسم‌نمیتونم

دختری ک ضامن زندگیش امام رضاس❤️😍میشه واسه خوشبخت شدنم یدونه صلوات بفرستی مهربونم...💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونی اول بری روانشناسی جایی خیلی زود همه چیز رو بهم نزن

ماه من غصه چرا؟‌‌‌‌‌                                                         آسمان را بنگر که هنوز، بعد صد ها شب و روز  مثل آن روز نخست ، گرم و آبی و پر از مهر به ماه میخندد یا زمینی را که دلش از سردی شب های خزان ، نه شکست و نه گرفت بلکه از عاطفه لبریز شد و نفسی از سر امید کشید! و در آغاز بهار ، دشتی از یاس سپید، زیر پاهامان ریخت تا بگوید که هنوز ، پر امنیت احساس خداست.........🤍🌱

منم دقیقا تو همین شرایط تو بودم و بخاطر همین شرایط بهم نزدم ....و الان ک یکساله ازدواج کردم مثل سگ پشیموننم....کاش قوی بودم و مقاومت میکردم کاش کوتاه نمیومدم....تو قوی باش و کوتاه نیا..‌‌‌میتونی تایپیک هامو بخونی متوجه شی 

بنده خدا

تو برق توی اون زندگیم

حرف برا گفتن و قضاوتت فراااااووون دارن

کافیه یه اتفاقی بیوفته

تقی به توقی بخوره مقصر میدونن تورو

بعدا از سر ناچاری جدا شی برگردی

یا اصلا جدا نشی

بمونی خونت

ولی بگی چرا من

این چه زندگییه

همین مادر پدری ک میگی دهنتو سرویس میکنن

همونجا