2777
2789
عنوان

خانم‌های باردار بیاین

248 بازدید | 34 پست

سلام عزیزان.

اصلا چیزای شیرین نمیتونم تحمل کنم مزه دهنم انگار یک جوری شده هفته هاست دارم عذاب میکشم حتی موز فکر‌میکنم شیرینه تا ساعت ها توی دهنم میمونه مزه اش باید کلی آب بخورم ابمیوه و کیک و شیرینی و نوشابه و...که اصلا هیچی

چیزای ترش و شور شاید بتونم بخورم ولی اسید معده ام همراهی نمیکنه اصلا.

خسته شدم هیچ چیزی نیست مزه دهنم اینقدر بد نباشه نسبت به غذاها و چیزای شیرین

تهوع شدید هم امونم بریده

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چند ماهگی متوجه شدی بارداری؟ علائمت چی بود؟

ماه اول🤭

چون بچه میخواستیم ۱ هفته قبل موعد پریود بیبی چک هام هاله کمرنگ مینداخت

دیگه به دلم افتاد باردارم روز موعد آزمایشم مثبت شد و...

ولی از همون موقع حتی قبل ازمایش تهوع می‌گرفتم موقع غذا خوردن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم عادیه بخاطر بهم ریختن هورمون هاس

😔 خسته شدم 

دانشجو هم هستم 

اصلا نمیشه کامل استراحت کنم مثلا بین کلاسا مجبور میشدم چیز شیرین بخورم اما ساعت ها عذاب میکشیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😔 خسته شدم دانشجو هم هستم اصلا نمیشه کامل استراحت کنم مثلا بین کلاسا مجبور میشدم چیز شیرین بخورم ام ...

اخی عزیزم خو چیزای دیگه از خونه با خودت ببر و بخور خوراکیای شیرین هم نخور یدفعه قند خون میگیری 

نون پنیر خرما ببر 

غذاهای ساندویچی ببر

یا اگه میتونی کلاسهاتو انلاین کن 

۱۲ به نظرتون کی کامل قطع میشه این حالت ها

انشاالله هفته ۱۴ کمترمیشه ...منم مثل شما ازشیرینی بدم میاد قبل بارداری عاشق شکلات بودم امون نمیدادم الان فقط دنبال چیزای ترشم ..من دارم بهترمیشم وایی چایی نمیتونستم بخورم الان بهترم 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
اخی عزیزم خو چیزای دیگه از خونه با خودت ببر و بخور خوراکیای شیرین هم نخور یدفعه قند خون میگیری نون پ ...

آره همسرم ساندویچ میکنه برام خودم سمت یخچال دلم نمیکشه اصلا برم .

خدارو شکر الان تایم امتحان هاس داره تمام میشه دانشگاه 

زندگیم مختل شده 

بچه اول هم هست

هیچ وقت فکر نمی‌کردم اینقدر سخت باشه برام..

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله هفته ۱۴ کمترمیشه ...منم مثل شما ازشیرینی بدم میاد قبل بارداری عاشق شکلات بودم امون نمیدادم ...

خداروشکر من قبل بارداری هم چایی نمیخوردم‌ مگر چی بشه اونم توی مهمانی از قند متنفرم نمیدونم‌چرا 🤭... الان که دیگه اصلا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره همسرم ساندویچ میکنه برام خودم سمت یخچال دلم نمیکشه اصلا برم .خدارو شکر الان تایم امتحان هاس داره ...

حق داری عزیزم ادم انگار معده اش پره هیچی دلش ورنمیداره اما خواهشا خوراکیای شیرین نخور

همون ساندویچ رو بزار داخل کیفت بالاخره گشنت میشه میخوری منم همینکارو میکنم