2777
2789
عنوان

مامان ها بیایین

80 بازدید | 19 پست

من ماه هفتم بارداری هستم وزن بچم پایینه

قرص اهن فرفورت گاین میخورم خیلی قویه توش اسید فولیک هم هست

بعد لیدی میل هم میخورم توی اونم اسید فولیک هست

بعد اینا تداخلی نداره با هم؟

این مقدار اسید فولیک روی بچه اثر نمیزاره؟

دکتر گفت وزن جنین‌پایینه اخه الان اول راهی ماه هفتم که نباید در مورد وزن چیزی بگن فعلا تشکیل قلبو ان تی وانومالی اینا ملاکه

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر گفت وزن جنین‌پایینه اخه الان اول راهی ماه هفتم که نباید در مورد وزن چیزی بگن فعلا تشکیل قلبو ان ...

عزیزم اخرای ماه هفتم هستم چرا در مورد وزن جنین هم معاینه میکنن و وزن ادم رو میگیرن و نسبت ب اون میگن ک وزن پایینه یا بالایه و سونو هم میفرستن برای وزن جنین

وزنش چقدره؟

نمیدونم اما دکتر گفت پایینه بعد مولتی ویتامین نوشت منم نخوردم اخه خوراک انچنانی ندارم بجاش خودم لیدی میل گرفتم و قبلش تحقیق کردم اما از اسید فولیکش یکم میترسم 

نمیدونم اما دکتر گفت پایینه بعد مولتی ویتامین نوشت منم نخوردم اخه خوراک انچنانی ندارم بجاش خودم لیدی ...

لیدی میل خوبه ولی قرصم‌بخور

اخه دو تاش اسید فولیک داره گفتم ی شب درمیون قرص رو بخورم عیب نداره؟

قبل بارداری اسید فولیک خوردی؟

اسید فولیک مشکلی نداره.فقط الان کندر مصرف نکن

در مورد وزن جنین نگران نباش ماهای اخر جنین وزن میگیره

ممنونم گلم نگرانم کردن

مامای خانه بهداشت ک گفت خونرسانی ب جنین ضعیفه و وزنت بالایه و کم خونی آنمی داری و اینا بعد دکتر خودم گفت نه وزنت کم هم هست و و برای کم خونی هم ازمایش نوشت