2777
2789
روان شناسی و حقوق برا انسانی تاپه به زندگی انسان میپردازه بنظرم کل ایران باید اینارو بلد باشن تجربی ...

من ریاضیم اصلاااااا خوب نیست برا همین تجربی ریاضیش پیچیده هست و .....

و همه چیز هم علاقه نیست استعداد هم مهمه

علاقه علاقه علاقه!

یکی هنر دوست داره 

یکی ریاضی 

یکی تجربی 

یکی انسانی 

انتخاب من با توجه به علاقمه که ممکنه با شما متفاوت باشه پس نمیام به یه رشته برتری بدم.

ولی این رو در نظر بگیر رشته ای که داری انتخاب میکنی موقعیت کاریش اوکی باشه و بتونی مستقل بشی نه اینکه زحمت چند سالت هدر بره الکی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی بشدت سخت و مزخرفه تازه تا خودت واردش نشی نمیتونی درک کنی ک چقد سخته

والا ما که گذروندیم نه سخت بود نه اسون

بعضی درساش سخته

مثل تاریخ

فلسفه و منطق اگر دبیر عالی باشه برا ادم درس فوق العاده راحتی میشه

ما دبیر فلسفمون میگف تو کل کشور شبیه من کم پیدا میشه 

و واقعا درست میگف

روان شناسی و حقوق برا انسانی تاپه به زندگی انسان میپردازه بنظرم کل ایران باید اینارو بلد باشن تجربی ...

آزاد هم میشه رفت عزیزدلم

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

والا ما که گذروندیم نه سخت بود نه اسونبعضی درساش سختهمثل تاریخفلسفه و منطق اگر دبیر عالی باشه برا اد ...

اینکه بهش بگی ن سخت بود نه اسون واقعااا کم لطفیه

قبول کن ک سخت بود لزومی ام نداره دفاع کنی از رشته ای ک نه اینده داره نه رشته اونقد خاص اکثر زیر شاخه هاش تو همه رشته ها شناوره و لزومی نداره تو همچین رشته سختی درس بخونی 

دارم ب ایشون راهنمایی میکنم ک اگ واقعا هدف سفت و سخت داره بیاد تو این رشته اگر نه عمرشو هدر نده واسه درسای بیخودش جاش بره فنی ک اینده شغلیش ۱۰برابر انسانی تضمین شدست

اینکه بهش بگی ن سخت بود نه اسون واقعااا کم لطفیهقبول کن ک سخت بود لزومی ام نداره دفاع کنی از رشته ای ...

ن والا دفاع نکردم

وقتی میگم ن سخت ن اسون یعنی دید بی طرفانه😂

اره منم هدفم سفت و سخت بود برا روان شناسی رفتم انسانی

اینم قبول دارم درساش واقعا بیخوده تقریبا هیچ چیزشو یادم نیس به جز فلسفه و جامعه اینا ؛تنها سودی که از این رشته بردم این بود که تونستم وارد روان شناسی شم😂

برا این دوران و شرایط الان، فنی بهترین گزینس 

ولی از اون طرف عقیدم اینه ملت به علم روان و حقوق هم نیاز دارن 

من خودم خیلی دوست دارم معلم زبان مدرسه بشم یعنی دوست دارم یا فرهنگیان تاریخ قبول شم یا فرهنگیان زبان

میتونی رشته زبان انگلیسی یا مترجمی و... بخونی بعد ازمون استخدامی بدی مصاحبه بدی و بعد بری تدریس کنی

ن والا دفاع نکردموقتی میگم ن سخت ن اسون یعنی دید بی طرفانه😂اره منم هدفم سفت و سخت بود برا روان شناس ...

مردم اگ واقن نیاز داشته باشن میتونن برن کتابای روان و حقوق بگیرن و اونطوری نیازشونو برطرف کنن تازه اون کتابا کتابای علمی تر و جامع تری هستن تا کتابای چرت و پرت و دروغ دبیرستان

انسانی مزخرف و بدرد نخوره و هیچکس نمیتونه انکارش کنه😂