2789

دوستان ورم صورتتون چجوریه من ورم صوزتم افتاده یه ور صورتم سمت چپ . گونه ام ورم کرده تره شما هم اینجوری هستید یا همه بلاهای آسمون داره سر من میاد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من باردار بودم اصلا متوجه نبودم زن داییم تا منو دید گفت چرا یه طرف صورتت ورم کرده ؟؟ تعجب کردم گفت ح ...

پس عادیه من همه چیزم را تو بارداری از دست دادم پوست خیلی خوبم لک بارداری اوردم عکس میگیرم صورتم یه ورش ورم داره و پف کزده ناقریته و کج و کوله شدم دلم نمیخواد تا بعد از زایمان کسی را ببینم 

پس عادیه من همه چیزم را تو بارداری از دست دادم پوست خیلی خوبم لک بارداری اوردم عکس میگیرم صورتم یه و ...

بخدا چنان حالت تهوع و ویارئ داشتم‌ آب هم نمیخوردم ۴ روز بیمارستان بستری شدم فقط به زور سرم زنده موندم رگ نداشتم یک دکتر جراح آوردن رگ دستم سرم زد 

۹ ماه غذا فقط از بیرون گرفت همسرم حتی ظرف مونده غذا هم نمیتونستم نگاه کنم ، در یخچال رو باز کنم 

بعدش،فشار خون گرفتم بعدش بند ناف پیچید 

با یه بدبختی زایمان کردم ماشا الله الان جلوم وایساده تفنگ بازی میکنه 

بخدا چنان حالت تهوع و ویارئ داشتم‌ آب هم نمیخوردم ۴ روز بیمارستان بستری شدم فقط به زور سرم زنده موند ...

وای دقیقا مثل منی ، من فقط میتونم غذای بیرون بخورم یا بابام برام غذا بفرسته بوی غذا بهم بخوره تموم ۴ماهه ام از اول بارداری الان ۳روزه استفراغ نکردم . منم بچه ام پسره 

وای دقیقا مثل منی ، من فقط میتونم غذای بیرون بخورم یا بابام برام غذا بفرسته بوی غذا بهم بخوره تموم ۴ ...

زنده باشه انشاالله به سلامتی بغلش بگیری 

توی ماه ۵ و ۶ اینا بهتر میشی