2777
2789
عنوان

پی ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 23 پست
واقعا؟ پس ما زنا کم درد داریم اینم ک دائمی بشه بدتر میشه ک😢دمنوشم آرامش بخش گل گاوزبون میشناسم ک ند ...

آره خوبه .من تحت نظرروانپزشکم اونباربهش گفتم قرص فمودین نوشت واسه پی ام اس یه مدت خوردم فقط عصبانتیت دوران پریودم کم کرد بقیه علایمم سرجاشه . زعفران یبار خوردم عالی بود فقط نمیشه روز قبل پریود وتوپریود خورد خونریزی زیادمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خوبه .من تحت نظرروانپزشکم اونباربهش گفتم قرص فمودین نوشت واسه پی ام اس یه مدت خوردم فقط عصبانتیت ...

اره زعفرون نمیشه ولی واقعا نشاط آوره..منیزیون برا اعصاب واقعا خوبه ولی نمیدونسم برای این تاییمم واقعا موثر باشه اتفاقا پودرشو دیدم داریم

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
اره زعفرون نمیشه ولی واقعا نشاط آوره..منیزیون برا اعصاب واقعا خوبه ولی نمیدونسم برای این تاییمم واقع ...

آره منیزیوم خوبه . من مگنیفورت خوردم سردرد میشدم فکرکنم به منیزیوم حساسه بدنم

نه بگیر قرص جوشانش شایدخوب بود

البته دوز مصرفاشون فرق داره شاید یوخ زیاد بوده آزار دهنده شده..ولی اره پودرشو دارم فعلا چند روزی مصرف میکنم تاثیرشو ببینم

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی